17 septembrie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3095
Din 1 octombrie gazul s-ar putea ieftini
17 septembrie 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3095

Din 1 octombrie gazul s-ar putea ieftini

SA „Moldovagaz” a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică revizuirea tarifelor și prețurilor reglementate la gazele naturale, începînd cu 01 octombrie 2020.

Conform calculelor efectuate în baza Metodologiei existente, tariful mediu final pentru gazele naturale furnizate va constitui 4083 lei pentru o mie de metri cubi, sau cu 7,6% mai puțin în comparație cu tariful mediu actual pentru consumatorii finali. Despre aceasta Moldovagaz a anunțat printr-un comunicat de presă.

Amintim că președintele țării, Igor Dodon, a anunțat ieri la Prime TV că în scurt timp ar putea fi redus și prețul la energia electrică.
„Este un lucru important, pentru că intrăm în iarnă. Sper că după reduceri vor apărea premise ca să fie micșorat tariful și la energia termică pentru Chișinău”, a declarat președintele.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldovagaz , gaz , tarife

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1758 locuitori

Săseni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bahu și Săseni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Călărași și la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1758 de oameni. Satul Săseni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.