12 octombrie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3798
Încă mai dispuneți de bani cash? Atunci, venim la Dvs.!
12 octombrie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3798

Încă mai dispuneți de bani cash? Atunci, venim la Dvs.!

Pentru trecerea la sistemul de decontare fără numerar, Moldova va trebui să plătească în numerar

Pentru prima oară, m-am confruntat cu riscurile utilizării cardurilor bancare acum cinci ani. În timpul unei călătorii prin Europa, mi -am zis că numerarul în buzunar este depășit și nesigur. E cu totul altceva, dacă dispui de două carduri din plastic ale sistemelor internaționale de plată MasterCard și Visa.

Dar bancomatul din centrul Parisului, care aparținea unei bănci comerciale cu sediul în capitala Franței și o sucursală la Chișinău, unde am și deschis cele două conturi, a refuzat să-mi elibereze bani cash. Pe ecran scria clar: «Cardul nu a fost identificat. Repetați solicitarea». În acest caz, evident, 100 euro în buzunar ar fi de preferat unor mii pe card!

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

bani , card bancar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
612 locuitori

Blindeşti este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 612 oameni. Satul Blindești a fost menționat documentar în anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.