17 octombrie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 4228
Elevii vor învăța pe 2 noiembrie
17 octombrie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 4228

Elevii vor învăța pe 2 noiembrie

Elevii vor reveni din vacanța de toamnă luni, 2 noiembrie, deși anterior se anunța prelungirea vacanței cu încă o zi.

Potrivit unui ordin al ministrului educației, culturii și cercetării, Igor Șarov, în prima zi după vacanță procesul didactic în școlile în care au fost organizate secții de votare se va desfășura online, transmite IPN.

Inițial, autoritățile anunțau că luni, 2 noiembrie, a doua zi după alegerile prezidențiale, va fi declarată zi liberă pentru elevi, astfel încât să se reușească dezinfectarea spațiilor. Recent însă, ministrul educației a semnat un ordin prin care a dispus organizarea, pe 2 noiembrie, a activităților didactice în sistem online pentru elevii care învață în școli unde vor fi deschise secții de votare.

Ordinul ministrului prevede restricționarea, în perioada 31 octombrie-2 noiembrie, a accesului elevilor și angajaților în incinta instituțiilor de învățământ în care vor fi amenajate secții de votare.

Începând cu data de 24 octombrie, elevii intră în vacanța de toamnă, care se încheie pe 1 noiembrie.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

vacanta , scoala , elevi , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
63 locuitori

Novaia Jizni este un sat din cadrul comunei Ofatinți din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 95 km de Chișinău. Populaţia satului Novaia Jizni alcătuia 63 de oameni în anul 2012. Satul Novaia Jizni a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.