15 iulie 2021, 10:30 Realitatea moldovenească views 2862
Cine este, Kent Doyle Logsdon, noul ambasador al SUA în Republica Moldova
Foto: aif.md
15 iulie 2021, 10:30 Realitatea moldovenească views 2862

Cine este, Kent Doyle Logsdon, noul ambasador al SUA în Republica Moldova

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a nominalizat pe Kent Doyle Logsdon la funcția de ambasador în Republica Moldova. Informația a fost publicată pe pagina oficială a Casei Albe.

Kent Doyle Logsdon este diplomat de carieră. Printre funcțiile anterioare ale lui Kent se numără Directorul Centrului de Operațiuni, Directorul Oficiului pentru Afaceri Ruse și șef adjunct al misiunii din Tbilisi, Georgia. De asemenea, a fost consilier politic la Kiev, Ucraina și a deținut funcții în Bangkok, Thailanda; Almaty, Kazahstan; Islamabad, Pakistan; și Stuttgart, Germania.

Kent vorbește rusă, ucraineană, thailandeză și germană. Kent este originar din Sewickley, Pennsylvania. Deține o diplomă de master în relații internaționale la Universitatea din Virginia și o diplomă de licență în guvern la Universitatea Notre Dame.

Actualmente funcția de ambasador al SUA în țara noastră o îndeplinește Dereck J. Hogan care își încheie în curând mandatul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ambasador , SUA , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
24 locuitori

Șevcenco este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 112 km de Chișinău. Populaţia satului Șevcenco alcătuia 24 de oameni în anul 2004. Satul Șevcenco a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.