18 septembrie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2259
Surprize de weekend pentru șoferi! Cît vor costa carburanții
18 septembrie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 2259

Surprize de weekend pentru șoferi! Cît vor costa carburanții

Agenția Națională pentru Reglementare în Enegetică a stabilit astăzi, 17 septembrie, valorile maxime de comercializare a carburanților, care vor fi valabile în acest weekend.

Astfel, prețul maxim de comercializare cu amănuntul a benzinei cu cifra octanică A-95 a fost stabilit la prețul de 20 de lei și 95 de bani litrul, cu 3 bani mai mic decît astăzi, iar al motorinei – la 16 lei și 82 de bani, în creștere cu un ban.

Potrivit modificărilor operate recent în legislație, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime plafon pentru benzina și motorina standard, în timp ce petroliștii stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

carburanţi , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.