22 ianuarie 2016, 16:34 Personalități views 14630
Roman Iagupov a devenit bunic!
22 ianuarie 2016, 16:34 Personalități views 14630

Roman Iagupov a devenit bunic!

Roman Iagupov, solistul trupei „Zdob și Zdub" a dezvăluit că este deja bunic. Și asta pentru că soția lui are o fiică în vârstă de 25 de ani.

„Soția mea are o fată de 25 de ani. Eu sunt deja bunel. Mă simt extraordinar, vârsta n-are importanță", a povestit amuzat Roman în cadrul unei emisiuni din România. Artistul se declară foarte fericit cu viața lui, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Interpretul a mai adăugat că talentul a fost moștenit de la mama sa, care cânta, printre altele, și operă.

„Îmi pare foarte rău că nu am înregistrat o piesă împreună cu mama, într-un studio. Ea a plecat, nu de mult, și a fost un moment foarte trist din viața mea", mărturisește artistul.

Roman Iagupov este căsătorit cu Carolina Voitenco, o pictoriță din Republica Moldova care se ocupă și de vestimentația sa scenică. El are o fată pe nume Alisa, în vârstă de 16 ani dintr-o căsnicie anterioară cu Yolka Flyman, de care a divorțat în 2004.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

Zdob şi Zdub , familie , Roman Iagupov

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1763
Populația:
611 locuitori

Mîrzaci este un sat din cadrul comunei Mîrzeşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 611 oameni. Satul Mîrzaci a fost menționat documentar în anul 1763.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.