13 decembrie 2017, 17:30 Personalități views 17760
Natalia Gordienko cu copilul în brațe (Foto)
13 decembrie 2017, 17:30 Personalități views 17760

Natalia Gordienko cu copilul în brațe (Foto)

Interpreta a uimit pe toată lumea cînd în această vară a fost surprinsă cu o burtică de gravidă. Chiar dacă Natalia Gordienko nu se află într-o relație oficială, aceasta a ținut să menționeze că tatăl copilului ei este cel mai bun bărbat.

Cine este acesta, însă nu se știe. Natalia nu oferit niciun interviu sau comentariu despre sarcina sa. Vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor încă de la primele zvonuri referitoare la sarcină.

Recent, artista și-a sărbătorit ziua de naștere, iar dacă în anii trecuți aceasta prefera să împărtășească și cu prietenii virtuali cum și-a petrecut ziua, în acest an nu a mai publicat nicio poză.

Prietenii interpretei au fost cei care au postat poze cu ea și i-au urat „La mulți ani!". Printre aceștea a fost și buna s-a prietenă, Felicia Sîrbu care i-a dedicat un mesaj emoționant, dar și o poză foarte interesantă, în care Natalia ține un bebeluș în brațe. Nu se știe, însă dacă acesta este copilul ei.

Precizăm din surse sigure că interpreta a născut luna trecută un băiețel, însă Natalia nu a dorit să confirme această informație.

Sursa: ea.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
22 locuitori

Ciofu este un sat din cadrul comunei Zgărdeşti, raionul Telenești. Localitatea se află la distanţa de 23 km de oraşul Teleneşti şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Ciofu a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.