21 ianuarie 2018, 15:30 Personalități views 15089
Gaiciuc: Cel mai confortabil m-am simțit în cabina avionului de vînătoare (Video)
21 ianuarie 2018, 15:30 Personalități views 15089

Gaiciuc: Cel mai confortabil m-am simțit în cabina avionului de vînătoare (Video)

De la pilot la ministru, de la ministru la ambasador, de la diplomat la specialist în domeniul asigurărilor – un astfel de parcurs profesional a avut fostul ministru al Apărării, generalul Victor Gaiciuc.

La cei 60 de ani ai săi, Victor Gaiciuc are încă multe obiective fixate pentru următorii 15 ani, timp în care ar fi dispus să revină la conducerea Ministerului Apărării, dacă vor exista astfel de oferte, nu însă și în politică, pe care o consideră "prea murdară". Aflat în fruntea Ministerului între anii 2001 și 2004, Gaiciuc susține că nu a plecat supărat, chiar dacă decizia de demitere a sa, luată de președintele Voronin, a fost una neordinară.

„Am considerat la acea vreme că a fost o decizie politică, pentru că era înainte de alegerile parlamentare. Cred că s-a vrut să se arate că se face ordine în toată țara, inclusiv în armată. Prin urmare, nu am plecat supărat, deși nimeni nu mi-a explicat motivul. Eu, fiind militar, trecînd prin mai multe greutăți, am luat decizia ușor. Acest lucru m-a stimulat să fiu și mai tare", ne-a relatat generalul.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

interviu , ministru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.