10 mai 2018, 16:00 Personalități views 10801
Baskov a vizitat beciurile de la Cricova (Foto)
10 mai 2018, 16:00 Personalități views 10801

Baskov a vizitat beciurile de la Cricova (Foto)

Pe lîngă concertul pe care l-a dat în PMAN în seara zilei de 9 mai, interpretul rus Nicolai Baskov a mers să viziteze și beciurile de la Cricova.

În urma vizitei, artistul rus s-a ales cu o colecție de 1000 de sticle de vin, precum Feteasca neagră, Magnific, Grătiești, Codru, Cabernet etc.

„Sîntem onorați de alegerea interpretului și de faptul că va rămâne în istoria Colecției. De asemenea, îi urăm realizări frumoase, șlagăre și succese în cariera sa muzicală", au scris pe o rețea de socializare reprezentanții vinăriei „Cricova".

În beciurile de la Cricova dețin colecții numeroase personalități printre care Vladimir Putin, Angela Merkel, Donald Tusk, Traian Băsescu, Klaus Iohannis, Alexandr Lukașenco și mulți alții.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Cricova , vin , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
285 locuitori

Luminiţa este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 285 de oameni. Satul Luminița a fost menționat în anul 1798 cu denumirea Bîzdîga.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.