14 septembrie 2018, 15:30 Personalități views 14052
Un fost membru al trupei O-Zone, pregătit de însurătoare
14 septembrie 2018, 15:30 Personalități views 14052

Un fost membru al trupei O-Zone, pregătit de însurătoare

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă Arsenium, și-a găsit sufletul pereche și se pregătește de marele eveniment. În prezent, fostul membru al trupei O-Zone este stabilit la Moscova.

Piesele artistului ocupă locuri fruntașe în topuri, și-a lansat o melodie nouă, intitulată „Bon Ami" , este jurat într-o emisiune TV din Rusia și și-a găsit și jumătatea. Arsenie a dezvăluit că iubita lui este o interpretă din Rusia. sînt împreună de patru ani, locuiesc deja împreună și se pregătesc de nuntă.

„Locuim deja împreună. E din Rusia și e frumoasă. E mai mică ca mine, are 20 și ceva de ani. E frumoasă foc și deșteaptă și cîntă foarte bine. (...) Gătește foarte bine. A luat lecții de gătit și de la sora mea și gătește și mîncare moldovenească și rusească. La anul, facem nuntă în Rusia", a declarat artistul la emisiunea lui Măruță.

Artistul nu a vrut să dezvăluie la Tv numele iubitei sale, însă acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de interpreta rusă, Mianna. Cei doi au lansat împreună melodia „Bon Ami". Artista postează pe contul ei de Instagram numeroase imagini din vacanțe, cu ea și Arsenie.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

personalitati , nunta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
585 locuitori

Sovietscoe este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componența comunei fac parte localitățile Vasilievca și Sovietscoe. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Populaţia satului Sovietscoe alcătuia 585 de oameni în anul 2004. Satul Sovietscoe a fost înființat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.