16 septembrie 2018, 12:00 Personalități views 13525
O originară din Moldova i-a dăruit o a doua viață unui prezentator legendar rus (VIDEO)
16 septembrie 2018, 12:00 Personalități views 13525

O originară din Moldova i-a dăruit o a doua viață unui prezentator legendar rus (VIDEO)

O  femeie simplă din Moldova a devenit partenera de viață a simbolului televiziunii sovietice Igor Kirillov.  

Astăzi, 14 septembrie, Igor Kirillov, a împlinit 86 de ani. El a muncit în calitate de prezentator la televiziunea centrală între anii 1958 și 2004, devenind un adevărat simbol al epocii. 

Din anii de școală Igor Kirillov a fost prieten cu o vecină din curte, Ira. Ei s-au căsătorit, au năsut doi copii și au trăit fericiți mulți ani. Însă în 2004 Irina a decedat într-un accident rutier. În același an Igor Kirillov a plecat definitiv de la televiziune, rămînînd absolut singur. Fiica lui a emigrat în Germania, iar cu fiul său prezentatorul nu mai comunică deloc, după o ceartă.

În 2007 Kirillov a făcut cunoștință cu vînzătoarea Tatiana. Ea a sosit la Moscova din Moldova. În pofida diferenței de vîrstă de 40 de ani, cele două persoane singuratice au găsit ce să discute, iar în curînd Tatiana s-a oferit să-i ajute pe Kirillov prin casă. 

În 2008, din cauza crizei economice, Tatiana și-a pierdut slujba, iar Kirillov a adăpostit-o. Peste cîteva luni el a cerut-o oficial de soție. Ei s-au căsătorit și de atunci trăiesc împreună.

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , personalitati , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
155 locuitori

Marchet este un sat din cadrul comunei Pogăneşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 56 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 155 de oameni. Satul Marchet a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.