01 iunie 2019, 15:15 Personalități views 20642
Gheorghe Grîu a ajuns din nou în stradă (Foto)
01 iunie 2019, 15:15 Personalități views 20642

Gheorghe Grîu a ajuns din nou în stradă (Foto)

După cîţiva ani în care apăruse din nou pe marile ecrane, a scos un volum de versuri şi era invitat la tot felul de evenimente culturale, actorul Gheorghe Grîu a căzut iarăşi în patima beţiei şi, din cîte se pare, a ajuns din nou pe drumuri.

Actorul a fost filmat azi de un cititor al portalului nostru în centrul Capitalei. Grîu era însoţit de o femeie (din cîte se vede, om al străzii). Potrivit autorului filmării, actorul avea o vînătaie sub ochiul stîng şi era băut. Dîndu-şi seama că este filmat, Grîu i-a propus însoţitoarei sale să plece de acolo.

Amintim că, acum doi ani, reporterii postului de televiziune PRO TV Chişinău l-au întîlnit pe Gheorghe Grîu pe aceeaşi stradă din Chişinău. Actorul avea o rană la cap şi era mahmur.

Gheorghe Grîu s-a filmat în peste douăzeci de pelicule, cea mai cunoscută fiind Ar fi avut o altă soartă (1982), în regia lui Valeriu Jereghi. În anii 80 Grîu era considerat un sex symbol al cinematografiei sovietice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gheorghe Grîu , actori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1575 locuitori

Rădulenii Vechi este un sat şi comună din raionul Floreşti. Rădulenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Florești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1575 de oameni. Satul Rădulenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.