27 martie 2020, 16:00 Personalități views 2391
Leanca Grîu:
27 martie 2020, 16:00 Personalități views 2391

Leanca Grîu: "Ne-am întîlnit cu tata pentru a ne umple spațiile goale"

Cunoscuta actriță rusă, Leanca Grîu, consideră că s-a întălnit cu tatăl ei, Gheorghe Grîu recent, pentru prima dată în viață conștientă, pentru a-și umple spațiile goale din suflet cu numele "tată" și "fiica", declarînd că nu este supărată pe tatăl său, pe care nu l-a văzut din copilărie.

Despre aceasta Leanca Grîu a relatat în emisiunea "Soarta omului" cu Boris Korcevnikov de pe canalul "Rusia 1", transmite Noi.md.

Răspunzând la întrebarea dacă și-a iertat tatăl, care a părăsit familia atunci cînd Leanca Grîu era foarte mică și a fost educată de o altă persoană, ea a spus: "Nu vreau să spun că l-am iertat, pentru că eu personal nu cred că el este vinovat".

"La un moment dat, mi-am dat seama că nu voi fi o personalitate completă dacă nu voi umple aceast loc gol cu numele "Tata". Dacă nu o să pun acolo o persoană reală care se află în fața mea", a încercat Leanca să-și exprime atitudinea față de tatăl său.

"Cred că și el are un astfel de loc în suflet, care avea un spațiu pentru mine, pe care nu l-a umplut la timpul său. Și noi ne-am întîlnit pentru a face schimb, pentru a umple spațiile goale. Și nu am nici un fel de supărare. Nu am pentru ce să-l iert", a subliniat Leanca Grîu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gheorghe Grîu , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
672 locuitori

Slobozia-Rașcov este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Camenca și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Slobozia-Rașcov alcătuia 672 de oameni în anul 2012. Satul Slobozia-Rașcov a fost înființat în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.