28 martie 2020, 17:00 Personalități views 4337
Leanca Grîu:
28 martie 2020, 17:00 Personalități views 4337

Leanca Grîu: "Întotdeauna trebuie să ai încredere în propria ta inimă"

Întotdeauna trebuie să ai încredere în inima ta, pentru că ne ea bate tot timpul pentru a ne spune ceva.

Această opinie a fost exprimată de renumita actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, în cadrul emisiunii "Soarta omului" cu Boris Korcevnikov de la postul "Rusia 1", relatează Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea care ar fi cele mai importante cuvinte pe care și le-ar spune acum în trecut, ea a menționat: "Aș spune că trebuie întotdeauna să ai încredere în propria ta inimă. Ea nu bate pur și simplu în pieptul nostru. Ea bate tot timpul pentru a ne spune ceva. Și să ne reamintească de ceva. Trebuie s-o ascultăm. Și să-ți oferi dreptul de a greși".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gheorghe Grîu , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.