25 iulie 2020, 11:00 Personalități views 4860
Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”
25 iulie 2020, 11:00 Personalități views 4860

Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”

Renumitul naist Constantin Moscovici s-a învrednicit astăzi cu Ordinul de onoare, acordat de președintele R.Moldova, Igor Dodon.

Distincția i-a fost acordă pentru mari realizări în domeniul muzicii, promovarea culturii noastre în țară și peste hotare.

Interpretul a declarat pentru Noi.md că această distincție denotă grijă și recunoștință față de oamenii culturii, un gest care merită a fi salutat.

„Mă bucură faptul că sînt apreciați oamenii de cultură. Înseamnă o atenție grijulie din partea Președinției pentru munca mea, pentru tot ce fac eu ca să se cunoască cultura noastră peste hotare, promovarea tinerelor talente. A fost menționat și proiectul cu hiturile anilor 70-80, un proiect la care s-a lucrat mult, pentru a reaminti generației tinere să sînt niște creații de valoare și merită să fie cunoscute”, a menționat Moscovici.

Naistul a mărturisit că îți dorește cu ardoare să revină pe scenă.

„Este o dorință foarte mare la toți oamenii de artă - să ne întoarcem iar în sălile de concert, să putem oferi lumii tot ce avem, harul nostru, să auzim aplauze după care sîntem însetați”, a relatat Constantin Moscovici.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.