Mergi spre compartimentul: Muzica
28 iulie 2014, 10:36 Muzica views 11621
Dana Markitan va interpreta jazz cu propriul ei band
Foto: allmoldova.com
28 iulie 2014, 10:36 Muzica views 11621

Dana Markitan va interpreta jazz cu propriul ei band

Dana Markitan s-a săturat de muzică comercială. Aşa se explică preferinţa ei din ultimul timp pentru muzica Jazz. Chiar dacă nu a fost iniţial un pas intenţionat, interpreta afirmă ca jazzul a intrat în viaţa ei şi a prins radăcini adînci. Aşa că Dana va cînta în curînd cu propriul ei band.

Dana Markitan şi-a propus să treacă la următorul nivel în cariera ei. Chiar dacă muzica comercială se bucură de o mai mare audienţă, interpreta ar vrea să schimbe acest lucru, de aceea promovează jazz-ul.

"Este un nou gen în viaţa mea, nu că aş spune că am renunţat la muzica pop. Asta din păcate se bucură de atenţia publicului şi nu pot să dau cu piciorul. Am inventat o denumire a band-ului - Free and Wild Free and Wild. Acum în sufletul meu este probabil sălbaticie şi libertate. Este muzică pentru oameni selecţi, este o muzică pentru cei care iubesc să gîndească", a spus interpreta.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

interpret , muzica , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
349 locuitori

Mana este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Mana a fost menționat documentar în anul 1500.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.