Mergi spre compartimentul: Muzica
17 septembrie 2014, 12:16 Muzica views 11986
O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău
Foto: grizine.com
17 septembrie 2014, 12:16 Muzica views 11986

O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău

Recent a fost lansat videoclipul de pe albumul omonim intitulat Show Me The Face al cîntăreței canadiene Chinawoman. Clipul a fost realizat de regizorul din Letonia, directorul Studio Tanka, Mārtiņš Grauds. El este și moderatorul unui dintre atelierele de lucru din cadrul proiectului "Riga 2014", "Riga Cinema".

Locul acțiunii – lacul Sculeni.

Chinawoman, cunoscută și ca Michelle Gurevich, a crescut vorbind rusa cu părinții ei, tatăl ei fiind inginer în Leningradul sovietic, iar mama – balerină. Are un producător rus, Andrei Borisov. Michelle scrie cîntece triste cu aranjamente austere. Muzica ei este numită "sloukor" - piese melancolice lente, sunet de chitară suspendat în aer și o voce joasă tristă. Frumusețea este că muzica Chinawoman este strîns legată nu numai de Leonard Cohen, dar și de Edita Pieha: muzica a fost compusa de persoana care a ascultat în copilărie producțiile studioului "Melodia".

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

videoclip , muzica , Chisinau , lacuri

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
3523 locuitori

Elizaveta este un sat şi comună aflat în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Elizaveta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Bălți și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3523 locuitori. Satul Elizaveta a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.