Mergi spre compartimentul: Muzica
19 septembrie 2014, 14:14 Muzica views 12944
Republica Moldova va participa la Eurovision Song Contest 2015
Foto: esc-plus.com
19 septembrie 2014, 14:14 Muzica views 12944

Republica Moldova va participa la Eurovision Song Contest 2015

Radiodifuzorul public național Teleradio-Moldova a confirmat participarea Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2015 care va avea loc la Viena anul viitor, transmite UNIMEDIA cu referire la ESCtoday.com.

TRM va opta cel mai probabil pentru finala națională pentru a selecta interpretul care va reprezenta țara noastră la concurs. Mai multe detalii vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

Republica Moldova este a 34-a țară care a confirmat participarea sa la Eurovision Song Contest 2015. Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare la EBU s-a încheiat, luni, pe 15 septembrie. Țările candidate au o perioadă de grație pînă la 10 octombrie pentru o decizie definitivă dacă vor să rămînă în competiție sau se vor retrage fără penalități, sau sancțiuni financiare.

Lista oficială a participanților la Eurovision Song Contest 2015 va fi făcută publică de EBU la începutul lunii ianuarie.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Eurovision , Moldova , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.