Mergi spre compartimentul: Muzica
21 octombrie 2014, 11:28 Muzica views 8647
Moldoveanul Andrew Rayel în topul celor mai buni DJ din lume
Foto: Facebook.com/Andrew Rayel
21 octombrie 2014, 11:28 Muzica views 8647

Moldoveanul Andrew Rayel în topul celor mai buni DJ din lume

Clasamentul Top 100 DJ MAG a dezvăluit, în sfîrșit, numele celor mai buni DJ din lume. Surpriză: în primii 25 se află și moldoveanul de 22 de ani Andrew Rayel! Potrivit redactorilor revistei, tînărul DJ originar din Călărași a urcat patru poziții și se poziționează, acum, între DJ-ii R3HAB și Above & Beyond, scrie pentruea.md.

Potrivit wegotthiscovered.com, clasamentul realizat în acest an de către publicația Top 100 DJ MAG se bazează mai degrabă pe popularitate decît pe talent, iar de aici conchidem că Andrei Rață, alias Andrew Rayel ar fi meritat un loc mai de frunte, în clasament.

Altfel vorbind, cei 100 de DJ au fost poziționați astfel în baza unui sondaj efectuat în rîndul fanilor.

Potrivit sondajului efectuat, învingător în clasament s-a dovedit a fi DJ-ul Hardwell. Acesta, de altfel, s-a dovedit învingător pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, pentru a-l detrona pe DJ van Buuren, Hardwell a lansat o serie de single-uri de succes și a desfășurat o campanie agresivă de social media.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , top

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
52 locuitori

Bogdanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 52 de oameni. Satul Bogdanovca a fost menționat documentar în anul 1872.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.