Mergi spre compartimentul: Muzica
27 mai 2015, 15:37 Muzica views 10740
Pavel Stratan împreună cu fiica revin la Chișinău
Foto: facebook.com
27 mai 2015, 15:37 Muzica views 10740

Pavel Stratan împreună cu fiica revin la Chișinău

Pavel Stratan, cunoscutul interpret din R. Moldova, stabilit de mai mult timp în România, va susține un concert de excepție la Chișinău.

Evenimentul va avea loc pe 13 iunie curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac", începând cu ora 13.00.

Pavel Stratan a cucerit publicul din R. Moldova și de peste hotarele ei, iar albumele sale „Amintiri din copilărie" au avut un succes remarcabil. S-a lansat cu succes și în România, acolo unde s-a stabilit împreună cu familia, iar de la un timp Pavel Stratan colaborează cu mai mulți artiști de peste Prut.

Prețul biletelor pentru concertul din 13 iunie variază între 150 și 350 de lei.

Tot în iunie, și fiica lui Pavel Stratan va veni în R. Moldova.

Îndrăgita interpretă Cleopatra Stratan va participa la Carnavalul Copiilor, care se va desfășura în perioada 6-7 iunie curent la Complexul Etno-Cultural „Vatra".

Mica vedetă va străluci în cele mai diverse activități, bineînțeles începând de la concertul dat pe Scena Mare de la „Vatra", până la implicări în jocuri, distracții, master-class-uri, prezentări de modă și altele.

Sursa: ziarulnational.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.