Mergi spre compartimentul: Muzica
29 septembrie 2015, 17:19 Muzica views 8901
„Dragostea din tei“, inclusă în topul celor mai celebre hit-uri
29 septembrie 2015, 17:19 Muzica views 8901

„Dragostea din tei“, inclusă în topul celor mai celebre hit-uri

The Rolling Stone, una dintre cele mai celebre publicații americane, a dezvăluit Top 50 cele mai celebre hituri din toate timpurile, interpretate de trupe de băieți.

Piesa "Dragostea din tei", compusă de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, alături de astfel de trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N'Sync, The Jackson 5 și One Direction.

"Dragostea din tei" a ajuns pe prima poziție în top-urile din peste 30 de țări, ocupând locul 3 în topul vânzărilor din Marea Britanie, cu peste 12 milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platină și Discul de Aur în majoritatea țărilor europene, precum și în Asia și America Latină.

Hitul "Dragostea din tei" a fost inclus în lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii.

În 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al piesei „Live your life", interpretată de Rihanna şi rapper-ul T.I.

În prezent, Dan Bălan se pregătește de lansarea noului său single, întitulat "Funny Love". Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Sursa: infomoldova.net

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , hit , top , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.