Mergi spre compartimentul: Muzica
15 iulie 2018, 15:00 Muzica views 12409
Victoria Lîs: Rockul este muzica protestului, creaţia mea e eclectică (Foto, Video, Audio)
15 iulie 2018, 15:00 Muzica views 12409

Victoria Lîs: Rockul este muzica protestului, creaţia mea e eclectică (Foto, Video, Audio)

În rock sau pur şi simplu în muzica de chitară este loc nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. Un exemplu concludent în acest sens este Victoria Lîs. De la vîrsta de 12 ani ea a început să înveţe să cînte la chitara, să interpreteze cîntece ca, în cele din urmă, să înceapă şi să compună muzică.

Inițial, Victoria era interpretă solo, spre exemplu ea putea fi văzută pe scena faimosului Club "Elephant Black" din Chișinău, iar apoi alți muzicieni i s-au alăturat şi au început să cînte împreună cu ea. A fost creată formaţia "Miod" (Mierea), iar mai tîrziu - grupul "Buchet Moldavii". În prezent, Victoria Lîs este lidera formaţiei "Mono", în care cîntă împreună cu naistul Ştefan Negură.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , interviu , rock

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
6 locuitori

Vanțina Mică este un sat din cadrul comunei Pîrlița, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Vanțina Mică a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.