Mergi spre compartimentul: Muzica
30 septembrie 2018, 11:30 Muzica views 10094
Ruslan Ţaranu: Pentru a învăța să cînţi bine, trebuie, în primul rînd, să fii într-adevăr foarte pasionat de muzică (Foto, Video, Audio)
30 septembrie 2018, 11:30 Muzica views 10094

Ruslan Ţaranu: Pentru a învăța să cînţi bine, trebuie, în primul rînd, să fii într-adevăr foarte pasionat de muzică (Foto, Video, Audio)

Ruslan Ţaranu este un cunoscut muzician, aranjor și producător. El este un foarte iscusit interpret la chitară, iar talentul și capacităţile sale de a crea le sînt cunoscute nu numai amatorilor de muzică moldoveni, ci și acelora din străinătate.

Cu mult timp în urmă, acum cinci decenii, fiind încă elev Ruslan Ţaranu a început să interpreteze muzică rock. Timp de jumătate de secol, muzicianul a reușit să fie membru a mai multor formaţii, colaborînd fructuos cu muzicieni moldoveni și străini binecunoscuţi. În anul 1988 Ruslan Ţaranu a plecat în Franța, pentru a continua să se ocupe de pasiunea vieţii lui – muzica și trebuie să vă spunem că a avut succese la acest capitol, înregistrînd aproximativ cincisprezece albume în Patria lui Dumas.

În anul 2004, muzicianul s-a întors în Republica Moldova, iar de atunci este la fel de activ implicat în munca creativă, colaborînd cu cîntăreți moldoveni, trupe rock, ajutîndu-i, participînd el însuși la diverse proiecte.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , rock , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
254 locuitori

Floricica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cantemir și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 254 locuitori. Satul Floricica a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.