Mergi spre compartimentul: Muzica
03 octombrie 2018, 15:45 Muzica views 9612
Moldovenii uimesc X Factorul din România (Video)
03 octombrie 2018, 15:45 Muzica views 9612

Moldovenii uimesc X Factorul din România (Video)

Ion Barbu, cel pe care cu siguranță l-ați mai văzut la alte concursuri precum „Moldova are Talent" sau „Vocea României" și-a încercat norocul și la X Factor.

Ion (cunoscut și cu numele Johny Barbu) a ales o melodie îndrăgită și celebră din repertoriul Trupei Holograf „Ochii tăi" și a interpretat-o într-o manieră proprie. Ion are o voce sensibilă, dar care atinge cu ușurință notele de sus. Horia Brenciu a exclamat: „O voce unică la X Factor".

Juriul a observat că tînărul are un stil vestimentar deosebit și chiar i-au spus că arată foarte bine.

Concurentul, în vîrstă de 25 de ani, a venit la audiția „X Factor" însoțit de două prietene și a explicat, la insistențele lui Horia Brenciu, că nu are iubită.

Sursa: ea,md

Cuvinte cheie:

concurs , X Factor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
7430 locuitori

Peresecina este un sat şi comună din raionul Orhei. Peresecina este unicul sat din comuna cu acelaşi nume amplasat intr-o regiune colinară şi de şes, pe rîul Ichel, de-a lungul şoselei dintre Orhei şi Chișinău. Distanţa pînă la Chișinău este de 28 km, până la Orhei 18 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 7430 de oameni. Prima atestate documentară a satului datează din 4 mai 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.