Mergi spre compartimentul: Muzica
15 septembrie 2019, 11:00 Muzica views 3457
Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)
15 septembrie 2019, 11:00 Muzica views 3457

Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)

Una dintre primele trupe care a început să cînte heavy metal în Moldova a fost formația chișinăuiană Zombie Attack. La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc" a participat Alexandr Malîșev care cînta la chitara bas în trupa care deja nu mai există.

În cadrul emisiunii muzicianul a relatat că formația Zombie Attack a luat naștere la Chișinău acum 30 de ani, în depărtatul an 1989. De la bun început Alexandr a fost pe poziția chitaristului, iar locul la microfon l-a luat Vitalie Dercaci care ulterior a devenit lider al formației Sarcoma, și care a fost poreclit de prieteni Chuck datorită asemănării cu renumitul artist Chuk Norris. Mai tîrziu componența trupei a suferit unele schimbări – vocalistul formației Zombie Attack a devenit Dmitri Tihonov, alias Hetfield (el întra-adevăr se aseamănă cu liderul trupei Metallica), iar Alexandr Malîșev a devenit basist.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
430 locuitori

Andreevca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîcalova, Șmalena și Andreevca. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 430 de oameni. Satul Andreevca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.