Mergi spre compartimentul: Muzica
14 ianuarie 2020, 17:00 Muzica views 3807
Amintindu-ne de perioada în care Ștefan Petrache cînta în VIA „Orizont”... (Video)
14 ianuarie 2020, 17:00 Muzica views 3807

Amintindu-ne de perioada în care Ștefan Petrache cînta în VIA „Orizont”... (Video)

Profund îndurerat de trecerea în neființă a vestitului solist al trupei Noroc, Ștefan Petrache, portalul Noi.md ar vrea să vă amintească de perioada minunată cînd el cînta în formația VIA Orizont și să vă prezinte videoclipul din anul 1977 piesa populară moldovenească „La Moară" în interpretarea VIA „Orizont" cu participarea lui Stefan Petrache.

Trebuie menționat faptul că astăzi, după mai bine de 40 de ani, această melodie sună destul de puternic și original și este ascultată cu mare plăcere.

Internauții, întristați de vestea morții lui Ștefan Petrache, menționează că poporul nostru nu va uita niciodată vocea sa de aur, iar acest artist ideal a cîntat întotdeauna cu sufletul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.