Mergi spre compartimentul: Muzica
21 mai 2020, 17:00 Muzica views 4906
Solistul trupei 7 Klase i-a scris o piesă mamei sale înainte de a muri (Video)
21 mai 2020, 17:00 Muzica views 4906

Solistul trupei 7 Klase i-a scris o piesă mamei sale înainte de a muri (Video)

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, care a decedat la 22 de ani acum 2 luni fiind găsit strangulat într-un apartament din capital, a lăsat o piesă dedicată mamei sale în care își cerea scuze de la femeia ce i-a dat viață.

Fragmentul înregistrat a fost publicat chiar de mama lui Cătălin – Aurelia Deliu, care a primit piesa de la unul dintre prietenii lui Cătălin cu ocazia zilei sale de naștere. Femeia a scris și un mesaj înduioșător despre fiul său.

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cît de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin, și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră, transmite odoras.md.

Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă, cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist...

Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață - un fragment de piesă, care l-am ascultat pentru prima dată azi ... de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viață a lui și care din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou... Mereu a știut să-și ceară scuze... pentru orice...”, a scris mama pe pagina sa de facebook.

Vă propunem să ascultați mai jos fragmentul din ultima piesă scrisă de Cătălin Caragea și să vă amintiți ce om talentat a fost:

Sursa: odoras.md

Cuvinte cheie:

muzica , piesă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
377 locuitori

Dumbrăveni este un sat din cadrul comunei Vădeni, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Soroca și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 377 de oameni. Satul Dumbrăveni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.