Mergi spre compartimentul: Muzica
11 aprilie 2021, 14:00 Muzica views 3879
Trupa Akord lansează o nouă producție muzicală
11 aprilie 2021, 14:00 Muzica views 3879

Trupa Akord lansează o nouă producție muzicală

Trupa Akord a lansat, zilele trecute, o nouă producție muzicală pe versurile marelui poet, Mihai Eminescu. Piesa „Vino iar” continuă șirul producțiilor în stil pop ale băieților, fiind o melodie dansantă și conține un sound modern realizat cu succes de echipa AKORD.

„Anterior lansării acestei piesei am ținut cont de reacțiile și feedback-urile ascultătorilor noștri și am remarcat, că ei sînt sensibili și dornici de astfel de texte, de calitate, cu mesaje profunde. Ideea cîntării acestor pasaje eminesciene a venit din partea textierului Iurie Badicu, care a evidențiat un vers impresionant și potrivit pentru repertoriul nostru: «În lumea asta sînt femei, cu ochi ce izvorăsc scîntei, dar cît ar fi ele de sus, ca tine nu-s, ca tine nu-s”, a declarant Eduard Malareu cu ocazia lansării.

Igor Sîrbu, la rîndul său, a remarcat influența colaborării fructuoase dintre Trupa AKORD și maestru Eugen Doga: „Compozitorul și deja prietenul nostru Eugen Doga ne-a îndemnat să compunem muzică modernă de calitate, pusă pe poeziile poeților universali, care au scris acum 100 și ceva ani”.

Muzica pentru piesa „Vino iar” a fost scrisă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badicu, iar producția aparține producătorului Natan, Eugen Doibani. Imprimările, mixul și masterul piesei au fost realizate în studio-ul maestrului de sunet Sergiu Teacă.

Premiera „Vino iar” a avut loc pe canalul oficial al Trupei AKORD în YouTube. Pînă la ziua de azi, noul produs a adunat pete 8 mii de vizualizări.

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip , piesă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
789 locuitori

Plopi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexandrovca, Hîrtop, Taraclia și Plopi. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 789 de oameni. Satul Plopi a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.