19 decembrie 2014, 10:36 Caleidoscop views 12727
19 decembrie 2014, 10:36 Caleidoscop views 12727

NASA intenționează să creeze o colonie pe Lună

Foto: nv-news.com

Oamenii de știință de la NASA discută serios despre necesitatea de a coloniza satelitul natural al Pămîntului. Primul lucru pe care cercetătorii intenționează să-l facă este să dezvolte agricultura pe Lună, iar apoi treptat să creeze o adevărată colonie interplanetară.

De exemplu, pentru 2015 este planificat primul experiment de cultivare a legumelor și plantelor pe suprafața Lunii, în special busuioc, muștar și napi. Apoi, avînd datele privind modul în care s-au acomodat culturile, oamenii de știință vor putea face un plan mai detaliat de dezvoltare a satelitului.

Sursa: nv-news.com

Cuvinte cheie:

NASA , cosmos , luna

Comentarii

 (1)
  • #1 kkk Răspunde Citează selecţia
    Откуда авторы nv-news.com черпают свои бесчисленные "сенсации"? Ни одной ссылки на оригинальный источник. Что касается "колхозных экспериментов" NASA на Луне уже в 2015 г., это безусловная чушь и дезинформация. Уважаемые журналисты агентства nv-news.com, перестаньте позориться, прежде чем что-то публиковать, ознакомьтесь с первоисточником - достоверная ли это информация или очередная "утка".
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
871 locuitori

Suric este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Suric este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 871 de oameni. Satul Suric a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.