16 aprilie 2022, 12:00 Caleidoscop views 28208
Care este semnificaţia numărului tău de telefon. Cum calculezi
Foto: gandul.info
16 aprilie 2022, 12:00 Caleidoscop views 28208

Care este semnificaţia numărului tău de telefon. Cum calculezi

În vreme ce astrologii susţin că destinul unei persoane poate fi „ghicit" în stele, numerologii sînt de părere că nu doar data naşterii poate conţine informaţii despre un om, ci chiar şi numărul lui de telefon.

Potrivit acestora, numărul de telefon poate fi analizat fie observînd cifrele care predomină, fie adunînd cifrele care-l compun, scrie avantaje.ro. În ultimul caz, prefixul localităţii sau a operatorului nu trebuie luate în considerare.

Spre exemplu, vibraţia numărului 021.987.654.32 se calculează astfel: 9+8+7+6+5+4+3+2=44=4+4=8

Aşadar, iată ce semnificaţii are numărul obţinut:

1 – Conferă autoritate, astfel că vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes şi poate char cu respect. Posesorul poate avea tendinţa de a fi cam nepoliticos şi repezit în exprimare. Conversaţiile sale sînt scurte şi la obiect. Este un număr bun pentru coordonat activităţi, dar nu e grozav pentru colaborări.

2 – Acest număr de telefon e ideal pentru conversaţii romantice sau pentru o comunicare armonioasă cu soţul/soţia, asociaţii şi clienţii. Posesorul ascultă cu atenţie, răbdare în înţelegere, vorbeşte amabil. Totuşi, înclină către indecizie şi influenţabilitate şi poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

3 – Cine îşi doreşte să devină popular nu greşeşte alegînd un astfel de număr. Este numărul celor pe care-i caută lumina reflectoarelor, inspiraţia şi talentul. Se potriveşte persoanelor creative, dar şi celor cu interese în comunicare, media. Însă nu este „compatibil" cu fidelitatea şi responsabilitatea.

4 – Posesorul obţine totul prin muncă, vorbeşte puţin şi ştie ce spune. E un număr tipic pentru cei care au de-a face cu muncile minuţioase, cu disciplina şi rutina şi care sînt recunoscuţi pentru seriozitate. Nu e considerat un număr norocos, dar poate lucra în avantajul contabililor, bancherilor, medicilor.

5 – E specific firilor curioase şi aventuroase. Îi avantajează pe călători, pe agenţii de turism şi, în general, pe cei avizi de mişcare şi informaţie. Nu are tangenţă cu fidelitatea, deci nu e favorabil cuiva care vrea un cămin liniştit, relaţii armonioase.

6 – Sugerează responsabilitate şi este potrivit pentru cei care prestează munci de încredere ori care îi au în grijă pe alţii: profesori, educatoare, bone, menajere. E bun ca număr de telefon fix pentru casele cu familii mari. Veriga lui slabă de dată de indiscreţie, aşa că nu e bun pentru afaceri şi relaţii cu publicul.

7 – E numărul unui telefon la care se pot discuta subiecte inteligente, chestiuni spirituale sau chiar savante. Dar speculaţiile abstracte fac rareori casă bună cu interesele lumeşti. Nu e indicat celor care caută dragoste sau bunăstare, ci oamenilor de ştiinţă sau preoţilor.

8 – E ideal pentru afacerişti, politicieni şi, în general, pentru cei dornici de bogăţie şi faimă. Dacă ambele numere, atît cel cu prefix, cît şi cel fără conduc către cifra 8 sau dacă numărul de telefon conţine trei 8, e semn de noroc.

9 – Îndeamnă la idealism şi compasiune, fiind în acord cu persoanele care se ocupă de activităţi non-profit. Poate aduce însă, pe neaşteptate, bani, cadouri, sponsorizări ori alte avantaje. Cei cu probleme de sănătate trebuie să-l evite.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

telefon , numerologie , semnificatie

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
63 locuitori

Socolovca este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 150 km de Chișinău. Populaţia satului Socolovca alcătuia 63 de oameni în anul 2004. Satul Socolovca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.