18 aprilie 2014, 00:46 Caleidoscop views 11670
18 aprilie 2014, 00:46 Caleidoscop views 11670

Horoscopul pentru 18 aprilie 2014


BERBEC: Probabil că vei prefera să-ţi formezi în minte o imagine idilică a atmosferei din familie, alegînd să rămîi încrezător că lucrurile se vor aranja de la sine şi vei fi lăsat să te desfăşori în voie. Nu prea eşti dispus să te conformezi obiceiurilor şi, spre disperarea unora, te poţi decide să porneşti la drum. Totuşi, ziua e benefică pentru a învăţa din viaţa celorlalţi.

TAUR: Întîlnirea cu rude sau prieteni apropiaţi îţi poate crea un sentiment de bucurie dar, în acelaşi timp, poţi simţi o reţinere în a le spune tot ce ai pe suflet. Sînt şanse să întîlneşti o persoană care să-ţi capteze atenţia, fie în cursul unei deplasări, fie prin intermediul prietenilor comuni, iar primul pas este să-ţi inspire disponibilitatea de a se implica la modul serios.

GEMENI: Zona financiară îţi poate aduce satisfacţii ca urmare a implicării, dar şi a susţinerii din partea persoanelor importante. În relaţia cu partenerul de cuplu, deşi vrei să petreceţi mai mult timp împreună şi eşti atent la nevoile acestuia, găseşti dificil a defini cum anume va evolua relaţia voastră. Ia-ţi timp să-ţi clarifici intenţiile şi evită discuţiile aprinse pe această temă.

RAC: Astăzi eşti provocat să aduci mai multă constanţă în activităţile cotidiene care presupun studii aprofundate sau dezvoltarea personală, nefiind suficiente visele frumoase care-ţi trec prin faţa ochilor. Mintea curioasă te va ajuta să absorbi informaţiile din jur cu mai multă uşurinţă, dar e important să nu uiţi de momentele de odihnă, necesare printre atîtea provocări.

LEU: Deşi poţi experimenta şi valenţele apropierii spirituale profunde, probabil vei alege un mod degajat de relaţionare, fiind mai degrabă jovial decît dispus să-ţi asumi o relaţie serioasă. Tentaţia speculaţiilor financiare necesită control şi realism, dar deschiderea către idei şi concepte originale te poate ajuta să te exprimi într-o manieră plină de culoare, inedită.

FECIOARA:
Felul cum percepi tu astăzi responsabilităţile casnice nu este în concordanţă cu viziunea partenerului de cuplu, putîndu-te simţi încorsetat. Totuşi, nu distorsiona realitatea influenţat fiind de emoţii şi încearcă să fii pragmatic. În schimb, sfatul celor din familie îţi poate fi de ajutor pentru a analiza sub toate aspectele zona financiară, asta dacă ai răbdare să-i asculţi.

BALANŢĂ: Drumuri, întîlniri, multe discuţii şi poate o viziune prea optimistă privind eficacitatea comunicării şi aprecierea sincerităţii de către colegii de muncă. În schimb, şefii sînt de partea ta şi ai şanse de a convinge cu argumente solide şi idei îndrăzneţe potenţialii parteneri de afaceri. Rutina zilnică nu este astăzi domeniul tău forte şi nici atenţia la detalii.

SCORPION: Atracţia către acţiuni riscante e greu de temperat astăzi. Plănuieşti în secret să dai o lecţie surpriză celor de la serviciu, iar în sectorul amoros eşti dispus să mergi peste mări şi ţări alături de persoana iubita. Ceea ce este posibil să scapi din vedere este tendinţa de a cheltui peste măsură, neputînd acorda atenţia cuvenită acestui aspect, acum aparent insignifiant.

SĂGETĂTOR:
Cu Luna în propriul semn, ai multă energie de consumat şi vrei mai multă libertate. Poţi fi tentat să te sustragi obligaţiilor familiale şi să te ocupi mai mult de provocări de natură personală. Încearcă ceva nou, care te stimulează din punct de vedere mental şi care te relaxează în egală măsură. În privinţa finanţelor, familia e dispusă în continuare să te susţină.

CAPRICORN: Nu prea te simţi dispus să interacţionezi cu rudele, preferînd să te retragi în lumea ta pentru a te reîncărca din punct de vedere energetic. În schimb, partenerul de cuplu dar şi cei foarte apropiaţi sînt alături de tine. Inspiraţia îţi poate furniza idei noi pe care însă eşti provocat să le ordonezi ca să le poţi exprima într-o manieră armonioasă, plină de emoţie.

VĂRSĂTOR: Eşti dispus să-ţi asumi destule riscuri fiind cuprins de o dispoziţie aventuroasă. Dornic de a ieşi în lume şi de a exprimenta, de la contacte sociale interesante pînă la sporturi extreme alături de prieteni, rişti să scapi din vedere implicaţiile financiare legate de a aceste activităţi. Partea bună este că asimilezi uşor informaţii utile de la cei cu care interacţionezi astăzi.

PEŞTI: Poţi să experimentezi momente de vanitate personală, în care poţi fi sensibil la opinia altora şi vei simţi nevoia să ţi se recunoască meritele. Însă, acestea sînt expresia influenţei emoţionale asupra raţiunii. Realitatea este că inspiraţia şi cretivitatea îţi sînt de necontestat şi trebuie să profiţi la maxim, cu atît mai mult cu cît desfăşori o activitate artistică.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1221 locuitori

Camenca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brînzeni, Buteşti, Moleşti, și Camenca. Localitatea se afla la distanţa de 15 km de orașul Glodeni şi la 190 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1221 de oameni. Satul Camenca a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.