19 aprilie 2015, 11:00 Caleidoscop views 59529
Nostradamus: Al treilea război mondial va începe cînd “Cămila” va bea apă din Dunăre
Foto: obiectiv.info
19 aprilie 2015, 11:00 Caleidoscop views 59529

Nostradamus: Al treilea război mondial va începe cînd “Cămila” va bea apă din Dunăre

Foarte mulți profeți au prevestit al treilea război mondial și l-au descris ca fiind mai sîngeros decît orice alt război anterior. Au existat voci care l-au asemănat chiar și cu Apocalipsa, pentru că după detonarea mai multor bombe atomice, viața pe Terra ar fi imposibilă. Pînă în prezent, omenirea nu s-a aflat în pragul unei conflagrații, cu toate că diverse războaie mai mici au fost duse prin diverse locuri de pe glob.

O profeție interesantă despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial a oferit-o Nostradamus într-unul din faimoasele sale catrene.

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decît Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.


Acest catren se referă ca al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Bineînțeles că pe continentul European nu există cămile decît la grădina zoologică, dar Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decît își imaginează foarte mulți. Din punctul de vedere al cercetătorilor, “Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai pînă la Dunăre și Rhin. Acest scenariu este departe de a se produce în următorii 20 de ani și interpretarea specialiștilor este de-a dreptul eronată.

Din altă perspectivă, “Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

Războiul va fi atît de puternic încît Europa va tremura din toate încheieturile, dar în cele din urmă, această armată sîngeroasă, care a devastat Austria și Germania, va fi învinsă în Munții Alpi de către “cocoșul galic”. Astfel, aflăm că pe lîngă țările prin care trece Dunărea și Franța va fi implicată în al treilea război mondial.

Acest război se va declanșa după anul 2014 și va fi atît de sîngeros încît doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

Sursa: obiectiv.info

Cuvinte cheie:

Dunarea , război , Profeţia , Nostradamus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2081 locuitori

Bălăbăneşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăbăneşti, Mălăieşti şi Mălăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 24 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de locuitori. Satul Bălăbănești a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.