21 aprilie 2014, 22:50 Caleidoscop views 10929
21 aprilie 2014, 22:50 Caleidoscop views 10929

Horoscopul pentru 22 aprilie 2014


BERBEC: Se pare că simţi nevoia să fii în centrul atenţiei cu orice preţ. Şi asta deoarece ai senzaţia că în acest fel eşti protejat. Atît timp cît nu mai ai nevoie de admiraţia celorlalţi şi eşti împăcat cu tine însuţi, eşti cel mai protejat om posibil. Încearcă să nu te manifeşti copilăreşte sau să iei decizii pripit.

TAUR: Apar situaţii prin intermediul cărora eşti provocat să îţi descoperi identitatea în faţa celorlalţi şi să te exprimi spontan. Deoarece este o zi în care cu greu poţi da greş. Practic, astăzi poţi rezolva o multitudine de probleme care pînă acum păreau că nu au soluţie. Alege-ţi drumul cu bucurie.

GEMENI: Este timpul cel mai potrivit regenerării. Retrage-te şi observă ceea ce ai de ăreparat” în viaţa ta însă nu pregăti planuri de viitor, încă nu este momentul. Unde mai pui şi faptul că ideile tale nu sînt mereu bine venite, parcă rupte dintr-o altă dimensiune, mai evoluată... Răbdarea trece marea, nu uita.

RAC: Pe cît de haotică pare atmosfera la locul de muncă, pe atît de multă bucurie te aşteaptă în cercul de prieteni, oameni cu care împărtăşeşti acelaşi set de valori. Ceea ce ai de făcut astăzi, în ambele cazuri, este să nu acorzi unui detaliu mai multă atenţie decît trebuie.

LEU:  O zi în care reputaţia îţi poate fi afectată de felul în care alegi să-ţi tratezi partenerul/partenera de viaţă. Se pare că eşti direct interesat a acţiona numai în funcţie de ceea ce-ţi doreşti, într-un mod cît se poate de egoist. Nu uita că eşti mai mult decît vizibil în această perioadă a anului, fii rezonabil.

FECIOARA: Pe cît de frumos începe ziua, pe atît de agitată va fi spre seară. Şi asta deoarece simţi nevoia să ieşi din carapacea în care ai stat pînă acum şi să începi să rezolvi problemele existente în exteriorul casei tale. Dacă chiar vrei să rezolvi ceva, nu mai lua în considerare propria satisfacţie.

BALANŢA: Fă un pas înapoi, întoarce-te la ultima poziţie (din “road book”-ul vieţii) cunoscută, pentru a te asigura că eşti pe drumul cel bun. O zi în care tot ceea ce era ascuns adînc în sufletul tău iese la suprafaţă, învîrtind cuţitul în rănile vechi. Nu mai este cazul să ţii secret ceea ce simţi...

SCORPION: Ai nevoie de un partener/o parteneră mai mult decît oricînd, iar primavara (şi ziua de astăzi) îţi poate aduce surprize plăcute legate de acest aspect. În orice acţiune întreprinzi încearcă să înglobezi şi opiniile celor care îţi sînt sfătuitori de nădejde. Este de preferat să lucrezi în echipă.

SĂGETATOR: Este recomandat a-ţi petrece ziua de astăzi organizîndu-ţi agenda într-un nou sistem, potrivit momentului actual. Îmbunătăţirile – de orice natură ar fi acestea – în ceea ce priveşte orarul tău zilnic sînt binevenite. Eficienţa şi sănătatea sînt cele mai importante aspecte ale vieţii tale actuale.

CAPRICORN: Începi şi exprimă-te. Fie că alegi o formă de artă, fie că preferi practicarea unui hobby sau a unui sport, ieşi din colivia de aur în care singur te-ai închis şi remarcă-te. Distrează-te, lăsînd la o parte latura serioasă care te defineşte încă. Bucură-i şi pe cei din jur cu voioşiea ta.

VĂRSĂTOR: O zi în care trebuie să ai grijă de cineva din familie. Pe cît de independent eşti de obicei, pe atît de dedicat altora este indicat să fii astăzi. Lasă raţiunea, ascultă-şi intuiţia. Deschide-ţi inima pentru a-şi deschide şi alţii sufletul în faţa ta. Interdependenţa nu este mereu de rău augur.

PEŞTI: Comunici uşor cu cei cu care intenţionezi a încheia constracte sau a stabili înţelegeri. Este o zi favorabilă, din punct de vedere astral, socializării. Poţi fi acea persoană de care toţi au nevoie în jurul lor, pentru suport psihic mai ales, doar cu condiţia să îţi păstrezi liniştea interioară.

Sursa: www.astrocafe.ro

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1800
Populația:
1724 locuitori

Taraclia de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Taraclia de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cahul și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1724 de oameni. Satul Taraclia de Salcie a fost menționat documentar în anul 1800.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.