22 aprilie 2014, 23:21 Caleidoscop views 8566
22 aprilie 2014, 23:21 Caleidoscop views 8566

Horoscopul pentru 23 aprilie 2014


 

BERBEC: Astăzi resimţi acut nevoia clarificării statutului tău social dar mai ales relaţional şi ai energia necesară pentru a rezolva aceste aspecte. Interacţiunea cu cît mai multe persoane, din medii cît mai variate, îţi facilitează accesul la noi perspective, la alte direcţii spre care să te îndrepţi. Acorzi mai mult timp gestionării sectorului financiar, fiind mai atent şi mai calculat.

TAUR: Eşti preocupat îndeosebi de carieră, simţind nevoia unei abordări diferite. Poate e cazul să studiezi suplimentar, să te perfecţionezi într-un anumit domeniu, astfel încît să fii stăpîn pe competenţele tale. Mai deschis spre dialog, preferi de acum să te axezi pe subiecte practice, atitudinea precaută şi învăţarea din experienţe concrete fiind definitorii în această perioadă.

GEMENI: Începînd de azi, urmează o perioadă benefică introspecţiei, clarificării subiectelor apăsătoare şi mai ales analizării în linişte, ferit de ochii lumii, a gîndurilor şi planurilor tale. Şi, chiar dacă îţi propui contacte cu oameni şi culturi cît mai diverse, acumulezi informaţiile necesare fără a face prea mult caz. Preferi o abordare discretă a dezvoltării tale personale.

RAC: Astăzi eşti provocat să apelezi la resursele interioare şi ai toată energia să treci peste anxietatea pe care o resimţi referitor la redobîndirea unei anume poziţii în cadrul familiei tale. Simţi nevoia unui suflu nou dar mai întîi trebuie să rezolvi vechile frustrări personale. Speranţele tale de viitor devin condiţionate de idei fezabile din punct de vedere material.

LEU: Întîlnirile de afaceri, schimburile de idei au la bază dorinţa de a dobîndi o nouă perspectivă în dezvoltarea carierei tale. Prinzi din zbor ideile inovative şi pui accent pe relaţionarea cu persoane nonconformiste. Însă, drumul spre reuşită necesită multă muncă, răbdare, negocieri pragmatice şi o bună planificare a resurselor, asumate de altfel cînd vei trece la acţiune.

FECIOARA: Deşi poate cauţi soluţii noi pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, răspunsurile se pare că îţi parvin prin deschiderea către conceptele tradiţionale. Astfel, ai şansa să-ţi redefineşti sistemul de valori la care te raportezi, să evidenţiezi resurse din zone neexplorate anterior. Acumularea de informaţii se produce mai lent, prin experienţe concrete, dar este durabilă.

BALANŢĂ: Cuprins de o dispoziţie emoţională deosebit de activă, eşti provocat să-ţi redefineşti identitatea în relaţia cu persoana iubită şi să dărîmi bariere care te reţin în a te manifesta în largul tău. Aspectele financiare, moştenirile, relaţia cu băncile îţi captează de acum mai mult din timp şi din energie iar şansele că să-ţi scape vreun detaliu semnificativ sînt destul de mici.

SCORPION: Astăzi ai nevoie de mai mult experiment şi inovaţie în mediul familial, putîndu-te baza cu încredere pe puterea imaginativă dar şi pe ideile care-ţi parvin pe neaşteptate de la colegi sau chiar de la subordonaţi. Îţi asumi mai multă seriozitate, devotament şi implicare în relaţia cu partenerul de viaţă, avînd totuşi de înfruntat posibile păreri sau mentalităţi opuse.

SĂGETĂTOR: Deschiderea către informaţii şi către schimbul de idei cu cei din jur, fie ei colegi, familie sau prieteni, îţi este benefică mai ales dacă eşti în căutarea unor soluţii care ţin de eficientizarea muncii sau găsirea de resurse materiale. Şi, chiar dacă astăzi nu eşti dispus să te conformezi unei agende anume, ştii că e nevoie de efort susţinut pentru a vedea rezultate.

CAPRICORN: Redobîndirea unui statut aparte în cercul tău de cunoştinţe pare stringent astăzi, fiind provocat să accesezi resurse personale nebănuite pentru a-ţi duce la îndeplinire planurile. Creativitatea e la cote înalte şi sînt şanse să transformi un hobby în ceva profitabil. De asemenea, fii deschis sfaturilor celor din familie dar şi acordării de timp suplimentar copiilor.

VĂRSĂTOR: Cu Luna aflată în propriul semn, ai multă energie la dispoziţie să-ţi manifeşti latura originală şi dornică de a experimenta. Orice interacţiune de natură intelectuală te poate provoca să conştientizezi puncte de vedere diferite, concepte şi credinţe ajutîndu-te să te dezvolţi din punct de vedere personal. Familia şi căminul revin în atenţia ta, cerîndu-ţi mai multă implicare.

PEŞTI: O zi dedicată introspecţiei şi meditaţiei poate fi o soluţie bună pentru a identifica tiparele şi structurile inerte ale personalităţii tale care te ţin pe loc. Analizează atent care sînt valorile umane dar şi materiale care te pot ajuta în evoluţie şi acordă importanţa cuvenită vocii intuiţiei. Învăţarea dar şi comunicarea în general au nevoie de abordări punctuale şi practice.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2486 locuitori

Brăneşti este un sat din cadrul comunei Ivancea, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 17 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2486 de oameni. Satul Brănești a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.