25 aprilie 2014, 00:17 Caleidoscop views 11986
25 aprilie 2014, 00:17 Caleidoscop views 11986

Horoscopul pentru 25 aprilie 2014


 

BERBEC: O zi în care alegi să aloci mai mult timp meditaţiei, va fi o soluţie potrivită pentru astăzi. Sensibilitatea, capacitatea de a fi empatic au o latură pozitivă pe care trebuie să ştii să o foloseşti. Astfel, înţelegerea stărilor tale emoţionale dar şi a naturii umane, în general, pot fi dublate de conştientizarea potenţialului tău dar şi a situaţiilor care-ţi sînt cu adevărat profitabile.

TAUR: Implicarea în grupuri care au ca scop acţiuni caritabile poate fi fructificată astăzi la maxim, completînd dorinţa ta de a ajuta cu asumarea responsabilităţilor care implică asemenea activităţi pe termen lung. Atîta timp cît te implici cu tot sufletul, ai puterea de convingere necesară astfel încît să cooptezi ajutoare de nădejde şi să oferi un exemplu de atitudine civică.

GEMENI: Astăzi eşti deosebit de prietenos şi de receptiv la nevoile celorlalţi în felul tău de a interacţiona, fapt ce-ţi poate atrage simpatii sincere. De fapt, întreţinerea unor bune relaţii, mai ales cu cei de la serviciu, are că rezultat găsirea de soluţii la orice problema şi eficientizarea activităţii tale. În plus, controlul bun al emoţiilor te ajută să te axezi doar pe ceea ce e important.

RAC: Dispoziţia visătoare, receptivă, dar şi plină de optimism poate atrage atenţia unor admiratori de pe meleaguri străine sau în cursul unei deplasări în afara ţării. Însă, dornic de stabilitate şi de parteneri responsabili, vei găsi puterea de a nu te lăsa prea uşor atras de chemările romantice care nu par a avea consistenţă în spatele unei imagini atrăgătoare.

LEU: Ai ocazia astăzi să-ţi conştientizezi adevăratul tău potenţial creativ, dar şi de a trece peste eventuale anxietăţi legate de şansele tale de reuşită. Receptivitatea crescută la stările celor din jur te poate ajuta să evaluezi corect adevăratele intenţii ale colaboratorilor şi să acţionezi diplomatic. Te poţi baza pe fler în afaceri, mai ales în cazul investiţiilor pentru căminul personal.

FECIOARA:
Astăzi eşti deschis către relaţionare, atît cu partenerul de cuplu cît şi cu prietenii. Fii atent doar să nu trezeşti suspiciuni sau alţii să te înţeleagă greşit cu atitudinea atît de prietenoasă şi binevoitoare. Îţi poţi face o idee mai clară despre ce vrei să studiezi, îţi asumi efortul pe care-l presupune şi te avînţi cu încredere. Domeniul artistic este cel mai inspirat.

BALANŢĂ: Traversezi o perioadă agitată dar efortul de a întreţine bune relaţii cu colegii şi de a face tu primul pas către ei îţi vor aduce admiraţie şi spor în demersurile tale. Fii mai înţelegător cu cei din jur, fiecare avînd problemele proprii. Responsabilităţile zilnice sînt tratate cu seriozitate dar oboseala se instalează uşor, deci fii atent la semnalele corpului şi ia atitudine.

SCORPION: Chiar dacă îţi asumi un rol foarte serios în relaţia ta de cuplu, asta nu te poate împiedica să fi cuprins de o stare candidă. Cum rutina nu este punctul tău forte astăzi, lasă-te condus de inspiraţie şi de dispoziţia ludică sau bucură-te din plin de relaţia pe care o ai cu copiii tăi. Stabileşte care-ţi sînt priorităţile şi vezi cum poţi face că acestea să-ţi aducă mai multă satisfacţie.

SĂGETĂTOR: Activităţile casnice dar şi mai multă dedicare celor din familie pot fi centrul tău de interes astăzi, fiind dispus să le fii mai mult timp alături. Încurajează-i cu optimismul tău molipsitor, astăzi avînd şi argumente întemeiate pentru a le garanta reuşita. De asemenea, este un moment bun pentru a lămuri starea bugetului familiei, dar şi a bunurilor aflate în comun.

CAPRICORN: Astăzi percepi mai uşor stările celor din jur şi, cunoscîndu-le intenţiile, vei face tu primul pas către cei sinceri şi bine intentionaţi. Conştient de simţul tău artistic, te poţi baza pe o exprimare plină de sensibilitate, atît în discuţiile purtate, cît şi în manieră scrisă. Altruismul şi dorinţa de a te implica în activităţi în cadrul comunităţii tale pot convinge, cooptînd ajutoare.

VĂRSĂTOR: Asumarea angajamentelor şi a unei atitudini responsabile, atît acasă cît şi în mediul profesional, te ajută să devii mai atent cu bugetul dar şi să identifici căi inedite de a furniza venituri suplimentare. Important este să-ţi conştientizezi potenţialul şi să ştii să te valorifici mai mult, axîndu-te pe domeniile cu adevărat esenţiale din viaţa ta unde să te dezvolţi.

PEŞTI:
Cu această dispoziţie fermecătoare şi capabilă de empatie eşti cea mai potrivită persoană pentru lucrul cu oamenii, avînd răbdare să te implici la modul concret şi serios în rezolvarea lucrurilor mărunte dar şi a proiectelor pe termen lung. Iar dacă îţi cauţi un job în domeniu, ai toate şansele să convingi. Chiar dacă azi eşti mai mult pentru alţii, fă-ţi timp şi pentru propria persoană.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
756 locuitori

Şipca este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şipca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 3 km de orașul Șoldănești și 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 756 de oameni. Prima mențiune documentară certă a localității datează din anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.