24 iulie 2014, 10:11 Caleidoscop views 8054
24 iulie 2014, 10:11 Caleidoscop views 8054

Horoscopul pentru 24 iulie 2014


BERBEC: Astăzi te poţi bucura de căldura oferită de compania rudelor apropiate, la rândul tău fiind dispus să-i copleşeşti cu grija ta pentru ei. Cei care au nevoie de ajutorul tău pot profita de dispoziţia ta miloasă, dar încearcă să nu-i dădăceşti mai mult decât e cazul. Deşi poate nu eşti conştient, deciziile tale de acum sunt în mare măsură influenţate de reperele fixate de familie.

TAUR: Bucuria unei revederi şi discuţia cu cei din familie poate fi punctul maxim de interes pentru tine, aşa că dacă ai rude pe care nu le-ai văzut de ceva timp, astăzi ar fi un moment bun să mergi în vizită. Inspiraţia artistică este la cote înalte şi exprimarea, plină de creativitate, dar trebuie să te mobilizezi mai mult, punând accent şi pe aspectele practice dacă vrei să vezi rezultate.

GEMENI: Obiectele frumoase şi cele ce îţi pot spori confortul îţi pot astăzi destabiliza într-o oarecare măsură bugetul, fiind greu să rezişti tentaţiei de a le cumpăra. Idealist, te raportezi la valorile tradiţionale atunci când îţi stabileşti obiective privind cariera şi ar fi indicat să te laşi ghidat de propriile emoţii dacă activezi într-un domeniu care presupune multă imaginaţie.

RAC:
Cu Luna aflată în propriul semn, astăzi te simţi confortabil în lumea plină de emoţii care te înconjoară şi eşti mult mai receptiv la conexiunile cu domeniile spirituale. Ţine cont de sensibilitatea ta şi de schimbările frecvente de dispoziţie. Aspectele practice vor fi mai dificil de gestionat, aşa că stabilirea unui program lejer, în care să te delectezi cu o muzică bună, poate fi varianta potrivită.

LEU:
Deşi emani multă încredere în tine, astăzi poţi fi marcat de evenimente la nivel emoţional, dar vei prefera să nu te arăţi afectat, ţinându-ţi sentimentele departe de ochii lumii. Acordă-ţi un răstimp pentru odihnă şi ascultă-ţi intuiţia. Natura ta generoasă şi caritabilă te va face să acorzi un ajutor bănesc cuiva din familie, dar gândeşte-te bine dacă de bani are cu adevărat nevoie.

FECIOARA: Proiectele la care lucrezi ar trebui să decurgă bine dacă lucrezi metodic şi nu încerci să grăbeşti lucrurile. Ajută-te de flerul pe care îl ai astăzi pentru a-ţi plasa bine investiţiile. Eşti romantic şi viitorul pe care-l vezi conturându-se alături de persoana iubită pare desprins dintr-o poveste frumoasă, dar îţi lipseşte totuşi puterea de a planifica nişte etape concrete.

BALANŢĂ: Senzitiv, astăzi eşti deschis către ceilalţi şi alegi să faci tu primul pas, ceea ce va uşura mult aspectele relaţionale. Ceea ce cred sau spun cei din jur poate să-ţi afecteze destul de uşor dispoziţia, deci nu pune mare preţ pe acestea. La serviciu, poţi compensa slaba capacitate de a te ţine riguros de program cu momentele de puternică inspiraţie creativă sau ajutându-te de bunele relaţii.

SCORPION: Astăzi, atracţia către domeniile spirituale poate fi accentuată şi dacă ai un hobby legat de acest sector, este o zi potrivită pentru aprofundare. Pelerinajele îţi pot de asemenea hrăni această chemare şi pot reprezenta în acelaşi timp o sursă de recreere. La serviciu, fii deschis să încerci şi alte metode decât cele tradiţionale şi nu intra în jocul dezbaterilor de opinii.

SĂGETĂTOR: Intimitatea oferită atât de persoana iubită cât şi de cei de acasă pare să te reconforteze şi să te reconecteze la legăturile profunde existente între voi, deci fii deschis să treci peste eventuale anxietăţi. Contactele cu străinătatea, studiile aprofundate şi accesul la alte stiluri de viaţă par să te acapareze din ce în ce mai mult, totuşi fii conştient că nu te poţi ocupă chiar de toate.

CAPRICORN: Chiar dacă pari a fi astăzi într-o totală dispoziţie romantică, intuiţia te ajută mult să te orientezi doar spre acele persoane care îţi pot oferi sprijin de nădejde pe viitor. Nu te baza însă pe o bună gestionare a problemelor zilnice, fiind tentat să iei totul într-o manieră lejeră. Partenerul va aprecia atenţia pe care i-o acorzi, fără a mai avea nevoie de cuvinte pentru a afla ce-şi doreşte.

VĂRSĂTOR: Dacă dexteritatea şi exactitatea raţionamentelor te ajută să avansezi substanţial în proiectele tale, ai grijă totuşi să nu-ţi strici relaţiile cu colegii din cauza plăcerii de a polemiza. Mai lasă puţin de la ţine, ai răbdare cu fiecare în parte şi gestionează-ţi resursele cu mai mult realism. Simţi că parcă ai găsit partenerul potrivit şi nimic altceva nu mai contează.

PEŞTI: Emoţiile puternice şi idealismul vizavi de relaţia cu persoana iubită par să-ţi dea o convingere fermă privind predestinarea legăturii voastre. Bucură-te de compania celor dragi ţie şi nu te sfii să le oferi protecţie şi susţinere emoţională. Iar dacă arta se află printre preocupările tale, îţi poţi transpune cu mare talent sentimentele, orice tip de exprimare ai alege.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.