25 iulie 2014, 01:39 Caleidoscop views 7881
25 iulie 2014, 01:39 Caleidoscop views 7881

Horoscopul pentru 25 iulie 2014


 

BERBEC: Dacă astăzi eşti un bun strateg în chestiunile ce ţin de administrarea bunurilor comune, nu s-ar putea spune acelaşi lucru despre relaţiile cu partenerul de viaţă. Schimburile frecvente de dispoziţie şi incapacitatea de a acceptă ceva diferit faţă de viziunea ta îţi cam tulbură ziua. Încearcă să-ţi regăseşti calmul şi astfel să poţi recepţiona cu claritate mesajele intuitive.

TAUR: Capacitatea de vizualizare a speranţelor tale materializate este un bun stimulent că astăzi să-ţi mobilizezi forţele şi să acumulezi toate informaţiile de care ai avea nevoie. Memoria bună şi coroborarea experienţelor din trecut te ajută acum să faci progresele dorite, doar trebuie să ai răbdarea de a te ţine de un program constant şi de a nu pleca urechea la criticile celor din jur.

GEMENI: Abordarea prudenţă a domeniului financiar şi planificarea metodică îţi pot aduce astăzi satisfacţii la locul de muncă. Sunt şanse să-ţi iasă în cale persoane cu viziuni avangardiste care te pot provoca să-ţi revizuieşti sistemul de valori la care te raportezi, dar nu va fi un proces tocmai confortabil. Nu le reteza din scurt discursul dar totuşi încrede-te în final în propriul instinct.

RAC:
Astăzi acorzi importantă doar acelor relaţii profunde care-ţi pot furniza sentimentul mult dorit de siguranţă emoţională dar nu deveni posesiv încercând să câştigi unplus de control. Spune curajos ce ai pe suflet, care îţi sunt temerile, şi-ţi vei reduce substanţial anxietatea. Profită de imaginaţia ingenioasă şi ai răbdare să-ţi prezinţi noile idei, fără a lasă emoţiile să se amestece.

LEU:
Nişte probleme de sănătate, tensiuni mocnite la serviciu sau asumarea unor obligaţii legate de membrii familiei te pot lasă pentru o scurtă perioadă fără acea energie debordantă. Odihna nu ar trebui neglijată şi nici sfatul unei persoane cu principii de viaţă cu totul diferite, această putând reprezenta acum un fel de ghid spiritual. Fii deschis şi acceptă această experienţă.

FECIOARA:
O chestiune financiară neprevăzută ţi-ar putea da peste cap planurile dar ai capacitatea de a-ţi organiza într-un mod original activitatea zilnică astfel încât să poţirecupera. Este recomandat să nu ignori abundenţă de idei creative dar ideal ar fi să accepţi să colaborezi în grup pentru cele mai bune rezultate, lăsând pe altă dată subiecte precum lezarea ego-ului personal.

BALANŢĂ: Libertatea şi inconstanţa din relaţiile parteneriale pot fi astăzi o provocare în plus adăugată la experienţele trecute, sporind gradul de intoleranţă şi riscul de a spune tranşant ce te deranjează. La serviciu însă, poţi conta cu încredere atât pe mintea intuitivă cât şi pe strategia solidă, profitabilă financiar, percepând uşor motivele aflate în spatele oricărei acţiuni.

SCORPION: Împărtăşeşte şi altora din învăţăturile tale, având astăzi răbdarea necesară pentru a parcurge metodic subiecte vaste de discuţie. Însă ţine cont că ai tendinţa să devii dogmatic şi că nu va fi prea uşor de suportat vreun contraargument. Nici rutinei de la serviciu nu-ţi convine să te conformezi, dar ideile inovative au nevoietotuşi de disciplină pentru a fi implementate.

SĂGETĂTOR:
Relaţiile intime ce tind să te scoată din zona ta de confort emoţional te pot face să reacţionezi destul de impulsiv, manifestările de gelozie şi nevoia de controlputând fi foarte probabile. Dacă ai însă calmul necesar, poţi rezova eventuale frici şi te poţi debarasa de un important balast de trăiri apăsătoare. Nu neglija nicitentaţia de a face speculaţii financiare riscante.

CAPRICORN:
Atât angajamentele legate de familie cât şi chestiuni domestice neprevăzute îţi pot strică astăzi dispoziţia, dar reacţiile exagerate nu fac decât să deterioreze şimai mult relaţiile existente. Ţine cont inclusiv de nevoile celor dragi, încercând să vă asumaţi împreună realizarea planurilor de viitor. Sunt favorizate parteneriatele unde este apreciată capacitatea artistică de exprimare.

VĂRSĂTOR: Monotonia pare să fie cel mai dificil aspect legat de locul tău de muncă precum şi dificultatea colegilor de a ţine pasul cu ţine. Caută acele domenii de interes carete captivează şi încearcă să obţii rezultate, organizându-ţi mai eficient activitatea. Îndeletnicirile care presupun valorificarea talentelor artistice dar şi subiectele metafizice pot aduce câştiguri băneşti.

PEŞTI:
Dirijează-ţi ideile creative şi inovaţiile spre surse noi de venit dar evita astăzi speculaţiile, oricât de bine te-ai încrede în intuiţia ta. Momentele romantice şiprofunzimile emoţionale par să abunde şi astăzi, dar nu confunda intimitatea creată cu tendinţa de posesivitate şi încearcă să iei orice experienţă de dragoste ca pe o lecţie necesară de viaţă.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
83 locuitori

Sergheuca este un sat din cadrul comunei Pervomaiscoe, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Drochia și la 188 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 83 de oameni. Satul Sergheuca a fost menționat documentar în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.