02 august 2014, 01:20 Caleidoscop views 10270
02 august 2014, 01:20 Caleidoscop views 10270

Horoscopul pentru 2/3 august 2014


BERBEC: Relatiile parteneriale sunt tensionate, fie datorita membrilor familiei, fie datorita cheltuielilor comune cu acestia. Este bine sa mentii un echilibru just intre bugetul comun cu partenerul de viata si cel alocat ajutorarii rudelor. Este adevarat ca rudele au nevoie de ajutorul tau deocamdata, pe termen scurt, dar cu partenerul de viata sau cu cheltuielile tale personale vei avea de-a face pe termen lung.

TAUR: Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie chestiunile legate de serviciu si anume acelea care au ramas nerezolvate. Esti tentat sa iti continui munca sau sa robotesti acasa, alaturi de cei dragi. Bine este sa iti dozezi eforturile, deoarece organismul iti este obosit. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Duminica este rost de neplaceri vizavi de partenerul de viata sau de colaborarile socio-profesionale.

GEMENI: Se intrezaresc distractii, aventuri, dar si preocupari legate de un hobby. Sunt posibile neplaceri fie in relatia cu persoana iubita, fie in relatia cu copiii. Este mai dificil sa iti armonizezi dorintele personale de petrecere a timpului liber cu cele ale persoanelor dragi. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile sau nevoile celorlalti. Duminica ai nevoie de odihna si o dieta sanatoasa. Afectiunile legate de sistemul uro-genital se pot accentua.

RAC:
Sambata sunt momente favorabile pentru reuniuni familiale, depanarea amintirilor si ascultarea istorisilor membrilor familiei sau rudelor. Este important sa tii in permanenta legatura cu membrii neamului tau, deoarece sunt intalniri si discutii memorabile, foarte importante pentru destinul tau. Implica-te in treburi gospodaresti si chiar ofera ajutor material, moral, spiritual persoanelor din familie care au nevoie.

LEU: Weekend-ul te gaseste pe drumuri. Fie ca mergi in vizita la persoane dragi, fie ca ele vin la tine acasa sunt momente favorabile schimbului de informatii si amuzamentului. De asemenea ai sanse de a participa la cursuri de weekend sau pur si simplu iti vei rezerva momente pentru a invata, a studia o tema cu nunata ezoterica. Duminica se recomanda compania membrilor familiei si preocupari domestice.

FECIOARA: Zilele acestea se contureaza cheltuieli. Pe de o parte este vorba despre cumparaturi necesare traiului zilnic, insa pe de alta parte vei aloca o suma importanta de bani unor servicii sau obiecte necesare dezvoltarii tale spirituale. Selecteaza-ti prioritatile si fereste-te de investitii pe termen lung. Duminica o discutie sau o intalnire cu cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase despre domeniul profesional in care activezi.

BALANTA: Esti in forma si dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima luna de zile. Indicat este sa iti selectezi prioritatile si sa rezolvi doar acele treburi care te solicita putin. Energiile tale vitale sunt fluctuante si astfel este dificil sa te concentrezi prea mult. Planifica-ti o sedinta de masaj, un tratament cosmetic sau o iesire in lume cu prietenii. Duminica pot aparea cheltuieli neprevazute necesare in domeniul profesional in care activezi.

SCORPION: Este bine sa te odihnesti zilele acestea, fie la munte, fie in apropierea unei ape curgatoare. Asta inseamna ca ar trebui sa pleci intr-o minivacanta de cateva zile departe de zgomotul cotidian si de aglomeratie. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la felul in care te-ai dezvoltat pana acum, la situatiile de viata in care te afli, la cei din preajma ta. Minunat ar fi sa ai rabdare sa iti asculti vocea interioara si sa nu te grabesti in luarea deciziilor.

SAGETATOR:
Prietenii te asalteaza cu propuneri deosebite legate de investitii financiare pe termen lung. Pe de alta parte este posibil sa se creeze contexte in aceste zile de wekend in care sa cheltuiesti pe cadouri pentru prieteni sau pe mofturile lor. Fii prudent, deoarece riscul fraudarii este mare. Detaseaza-te de relatiile care au devenit sufocante sau care iti cheltuie prea mult si fara rost resursele materiale.

CAPRICORN: Sunt zile in care vei fi inconjurat de multa lume, atat acasa, cat si in mediul social in care activezi. Este bine sa fii precaut in vorbe si fapte, deoarece exista un risc major de discutii contradictorii si chiar desprinderi de relatii considerate benefice pana nu demult. Subiectele delicate sunt legate fie de partenerul de viata, fie de colaborarile, proiectele socio-profesionale in care esti implicat. Rezerva-ti momente de relaxare in aer liber.

VARSATOR: Se intrezaresc activitati culturale, care iti vor largi orizontul cunoasterii, dar si cercul de prieteni si admiratori. Poate intra in discutie o calatorie indepartata sau pe termen lung. Insa ai grija la felul in care te prezinti in fata celorlalti, deoarece esti recalcitrant si ai tendinta de a respinge tot ce vine de la persoanele cu functie sau cu rang social. De retinut ca santatatea nu iti permite prea multe eforturi, excese sau mofturi.

PESTI: Cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali sunt frecvente in aceste zile de weekend. Posibil datorita copiilor sau persoanei iubite sa fii nevoit sa cheltuiesti sume mari de bani. Fii prudent, deoarece exista riscul sa ramai fara bani, ba chiar sa acumulezi si datorii. Selecteaza prioritatile si nu te lasa santajat emotional. Duminica, rafineaza-ti sufletul cu o lectura deosebita sau cu un film de Oscar.  

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
4442 locuitori

Tocuz este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tocuz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4442 de oameni. Satul Tocuz a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.