19 august 2014, 00:59 Caleidoscop views 10185
19 august 2014, 00:59 Caleidoscop views 10185

Horoscopul pentru 19 august 2014


BERBEC: Cand esti simpatic si toata lumea te vrea alaturi, cand esti oscilant si toanele pe care le ai ii alunga pe toti cei din jurul tau. O zi in care exprimarea ta si tonul folosit iti deschide usile sau, din contra, le zideste definitiv. Este indicat sa pastrezi toate informatiile pe care le primesti, indiferent pe ce cale, pentru tine insuti, deoarece acestea reprezinta o mina de aurpentru viitorul tau.

TAUR: Nimic din ceea ce te stimuleaza astazi nu poate fi superficial. Atentia iti este atrasa de tot ceea ce este profund, subtil placut simturilor si care nu te plictiseste cu una, cu doua. Schimbul de idei este favorizat astazi, in special cu persoanele mai tinere decat tine, ca varsta. Evita a fi imprastiat cand vine vorba de partenerul/partenera de cuplu: risti o cearta cum rar ti-a fost dat sa vezi.

GEMENI: Cel mai rau te enerveaza astazi faptul ca trebuie sa pastrezi aparentele si sa respecti regulile nescrise ale societatii in care te afli. Ai prefera sa fii intr-o vacanta, zburdand asemeni copiilor pe dealurile de la tara sau citind o carte legandu-te intr-un balansoar, practic ai prefera sa faci orice alta activitate, numai sa nu fi fost obligat a respecta legile altora. O zi in care traiesti in propria-ti dimensiune.

RAC: Cu cat incerci sa iti impui mai mult parerile in fata altora, cu atat cresc sansele de a nu fi luat in serios. Deoarece, oricat de mult ai vrea sa pari o persoana dura, o mana de fier intr-o manusa de catifea, nu vei reusi sa ascunzi acea scanteie Divina care se afla in sufletul tau si care te incurajeaza sa ii iubesti si sa ii accepti pe toti cei cu care interactionezi asa cum sunt ei. Distreaza-te, deci, lasand seriozitatea pentru o alta zi.

LEU: Ai tendinta de a te comporta asemeni celor alaturi de care te afli. Fie ca sunt prieteni, fie ca sunt colegi, fie ca sunt vecinii de pe cealalta strada, iti doresti a petrece mult timp alaturi de acestia si de a fi asemeni lor. Interactiunea si socializarea sunt elementele predominante ale acestei zile. Cu toate acestea, nu este o zi in care sa ai incredere oarba in cei carora vrei a le impartasi secretele tale.  Fii rezervat.

FECIOARA: O zi in care esti foarte motivat sa dovedesti celor de la locul de munca faptul ca esti cel mai bun sau, cel putin, ca faci parte dintre cei mai buni. De asemenea, a pastra o oarecare detasare devine un avantaj, in final, atunci cand vei fi observat ca nu dai altora sansa de a-ti remarca punctele sensibile. Incurajeaza-i pe ceilalti sa fie sinceri, mai ales fata de tine.

BALANTA: Vesti multe si bune se anunta astazi. Poate chiar o zi in care norocul nu numai ca nu te ocoleste, dar te incununeaza cu lauri si te "imbraca" intr-o aura care-i face pe toti ceilalti sa te invidieze. Ai putea foarte bine sa faci exact ceea ce iti place astazi, deoarece ai puterea de a-i face si pe cei din jur sa te urmeze pe drumul catre fericire. Important este sa nu lasi prea multi bani sa dispara din contul tau de economii...

SCORPION: De astazi incepand, poti infrunta cu sanse mari de succes tot ceea ce pana acum parea mult prea complicat pentru a fi deslusit.  Insa, indiferent ce anume descoperi, nu lasa sa interfereze cu scopul tau final, cel pentru care ai luptat si lupti cu atat de multa daruire. Este posibil a intampina destul de multe piedici pentru cat de multa energie ai, insa ingerii tai pazitori te ajuta sa invingi orice obstacol. Bucura-te, deci.

SAGETATOR: Nu mai visa cu ochii deschisi la viitorul tau, cel inchipuit, deoaree este timpul sa treci la actiune, aducand la viata acel moment de glorie pe care il astepti de atat de mult timp. O zi in care cel mai rau este sa te astepti la ceva bun din partea persoanei iubite, uitand ca nu trebuie sa astepti nimic, de la nimeni, in general. Evita ezitarile si aduna-te, profitand de ajutorul astral pe care il ai. 

CAPRICORN: Descoperi din ce in ce mai multe "chei" pentru problemele pe care le ai sau pentru subiectele care nu-ti dau pace. O perioada minunata pentru a intelege ce se intampla cu tine. Influentele astrale ale zilei de astazi au rolul de a te sustine in acest demers, iar ceea ce vei afla iti va fi de folos multa vreme de acum incolo. Ceea ce ai de facut, insa, este sa permiti miracolelor sa apara in viata ta. Prin credinta neconditionata.

VARSATOR: Bucuria, dar si unele raspunsuri, de aceasta data vin din partea unor copii, ai tai, din familia ta sau din cercul tau de prieteni. Cu toate acestea, nu te multumi doar cu ceea ce primesti, ca informatie, astazi; alege sa aprofundezi subiectele in cauza. Pe de alta parte, dragostea neconditionata este acel cadou pe care trebuie sa il daruiesti celor cu care interactionezi. Pentru ca ceea ce oferi, vei primi la un moment dat.

PESTI: Te simti bine in orice ambient. De parca ai purta in suflet perfectiunea Universului... Ceea ce te face sa te comporti exemplar (nu ca de obicei nu ai face acest lucru!) cu cei cu care interactionezi, atragand recunostinta acestor oameni. Profita de ocazie si invata-i pe toti despre faptul ca totul este perfect exact asa cum este in prezent. O zi in care actiunile tale vor avea roade, dar natura lor depinde doar de tine.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.