20 august 2014, 01:00 Caleidoscop views 13909
20 august 2014, 01:00 Caleidoscop views 13909

Horoscopul pentru 20 august 2014


 

BERBEC: Astazi, daca iti poti organiza bine timpul in prima parte a zilei, ai putea gasi raspunsurile  necesare pentru a clarifica o situatie impreuna cu colegii de munca. Dorinta de a fi in compania familiei si de a te ocupa mai mult de cei dragi devine prioritara, astfel incat vei incerca sa ajungi cat mai repede acasa. Bucura-te de momentele de intimitate fara a deveni insa posesiv.

TAUR: Tendinta de a iti risipi resursele pe mai multe planuri este tentanta dar ar fi recomandabil sa te feresti de cheltuieli care au ca scop satisfacerea unor curiozitati, riscand sa intri in conflict pe aceasta tema cu partenerul de cuplu, daca nu ii explici clar motivele tale. Ziua e propice deplasarilor si vizitarii unor rude pe care nu le-ai vazut de ceva vreme, alaturi de care sa depeni amintiri.

GEMENI: Tine cont de sensibilitatea crescuta si de faptul ca pana-n pranz starea ta de spirit poate fi influentata de factori externi. Daca te gandesti sa cumperi ceva pentru a rasfata copiii, nu neglija totusi stabilitatea bugetului cu vreo extravaganta si mizeaza pe aspecte practice. O discutie cu cineva din familie te poate ajuta sa gasesti cauza unei probleme financiare dar si o solutie pentru remediere.

RAC: Pastreza-ti energia pentru a doua parte a zilei cand vei avea mai mult spor sa-ti manifesti in voie afectivitatea dar mai ales grija pentru cei dragi, iar seara rezerv-o pentru a sta impreuna la povesti. Deoarece poti fi afectat usor de neconcordante cu persoana iubita privind modul de indraznet de gestionare a finantelor, ar fi recomandat sa nu complici situatia cu manifestari de orgoliu.

LEU: Chiar daca nu pare sa-ti lipseasca energia, dupa o dimineata mai activa din punct de vedere social, ar fi benefic sa-ti dedici un timp pentru analizarea emotiilor tale si gasirea acelui confort interior prin meditatie si relaxare. Si, daca esti destul de atent, sfarsitul de zi iti poate aduce un plus de intuitie, mai ales ca e un timp favorabil gasirii unor solutii profitabile la locul de munca.

FECIOARA: Iti propui sa abordezi intr-o maniera cerebrala atat aspectele ce tin de cariera dar si relatiile cu cei dragi, dar asta nu te va impiedica totusi sa te rasfeti putin in compania prietenilor intimi, eventual intr-o reuniune acasa la vreunul dintre voi. E bine sa fi constient ca mai ales spre sfarsitul zilei, parteneriatele si planurile ce ti le faci sunt decise de statusul tau emotional.

BALANTA: Curiozitatea si tendinta de a acumula informatii se transforma treptat pe parcursul zilei in dorinta de admiratie si recunoastere din punct de vedere social. Totusi, nu pune un pret prea mare pe ce zice lumea ci mai degraba pe inspiratia care te va ajuta sa-ti scoti in evidenta creativitatea la locul de munca. Nu uita de meditatie pentru gasirea motivatiilor reale ale cuiva din familie.

SCORPION: Astazi ai putea sa-ti prezinti intr-o maniera clara si amanuntita strategia ta de viitor. Relatiile cu sefii par a nu te favoriza iar incercarea de a gasi o explicatie logica la angoasele tale nu va da un rezultat multumitor, de aceea, poate ar un sfat bun ar fi sa evadezi putin din cotidian in compania celor dragi, pentru a-ti incarca bateriile atat fizice dar si cele sufletesti.

SAGETATOR: Discutiile si negocierile din prima parte a zilei au sanse reduse de a genera ceva promitator si bine ar fi sa treci peste eventualele temeri ascultandu-ti mai bine intuitia pentru a afla ce-ti confera confort din punct de vedere emotional dar si financiar. Abia apoi poti sa te prezinti la o discutie serioasa in care sa-ti negociezi salariul, proportional cu efortul depus. 

CAPRICORN: Munca si relatiile cu colegii de serviciu trec dupa pranz intr-un plan secund, acordand mai mult timp si energie pentru relatia cu partenerul de cuplu si satisfacerea nevoilor emotionale ale acestuia. Nu e neaparat sa-l coplesesti cu atentia ta dar este important ca poti sa atingi acum un nivel crescut de intelegere al directiei in care se indreapta relatia voastra.

VARSATOR: A te ingriji astazi de propriul corp ar fi o initiativa binevenita, deoarece ar cam fi timpul sa-i acorzi atentia cuvenita si poate chiar iti stabilesti o rutina in acest sens. Asculta-i nevoile si actioneaza in consecinta, mai ales daca simti ca esti deshidratat sau daca ca ai vreo tulburare digestiva. Sondarea zonei emotionale te poate ajuta suplimentar sa cauti cauzele subtile ale unor afectiuni medicale.

PESTI: Nu incerca astazi sa abordezi relatia cu cei dragi intr-un mod rational ci mai degraba asculta-le dorintele si incearca sa ii susti din punct de vedere afectiv, mai ales daca este vorba de copii. Lasa aspectele pragmatice pentru discutiile pe care e posibil sa le ai cu partenerul in privinta planurilor voastre de viitor, unde se cere analizarea motivatiilor fiecaruia dintre voi.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1155 locuitori

Dolna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Dolna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Dolna a fost menționat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.