31 august 2014, 22:32 Caleidoscop views 10312
31 august 2014, 22:32 Caleidoscop views 10312

Horoscopul pentru 1 septembrie 2014


 

BERBEC: Ziua este favorabila achitarii facturilor, dar si pentru lamurirea unor chestiuni banesti comune cu partenerul de viata, rudele sau colabotatorii profesionali. Legat de banii si bunurile adminstrate si folosite impreuna cu altii exista deocamdata multa nemultumire. Restrictiile financiare sunt frecvente, existand si varianta sa te imprumuti sau sa amani unele plati.

TAUR: Relatiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe rasturnari de situatie. Comunicarea este invaluita in umbra si una se gandeste, alta se spune si cu totul alta se intelege. De aceea, fereste-te de discutii importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei iti aduce idei bune legat de viitoare tale actiuni de la locul de munca.

GEMENI: Debutul saptamanii iti aduce multa forfota la serviciu. Colegii iti pun bete in roate, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista posibilitatea aparitiei erorilor. Remediile naturiste si odihna te pot ajuta suficient.

RAC: Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima incrancenare pe acest segement de viata pentru multa vreme de acum incolo. Este bine sa accepti starea reala a situatiei dintre tine si persoana iubita sau copii si sa le acorzi increderea si libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalitatii tale vizavi de cei dragi este cea mai buna solutie.

LEU: Ziua iti poate aduce multe tensiuni acasa, printre membrii familiei. Este bine sa lamuresti chestiunile familiale sau patrimoniale trenante, deoarece ai toate sansele de a gasi solutii viabile si a dizolva animozitatile. Dupa-amiaza, organizeaza o reuniune familiala-surpriza in care sa ii provoci pe ceilalti la depanarea amintirilor placute.

FECIOARA: Debutul saptamanii iti aduce multe drumuri pe distante scurte. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si aducatoare de informatii controversate. Fii prudent, asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Imboldul de a-ti marturisi fatis dispretul sau dezaprobarea fata de cele discutate in preajma ta iti poate crea neplaceri pe termen lung.

BALANTA: Capitolul financiar iti creeaza nelinisti astazi. Este posibil sa primesti bani, insa deocamdata se pare ca lista ta de cheltuieli urgente are nevoie de un buget mult mai mare. Recomadabil este sa iti selectezi atent prioritatile si sa lasi deoparte mofturile sau ajutorarea altora. Vestile privind modificarea salarizarii tale la locul de munca abunda din toate partile.

SCORPION:
Ar fi minunat daca ai reusi sa te detasezi de tumultul cotidian si daca te-ai ocupa numai si numai de tine. Energia vitala este fluctuanta, de aceea hraneste-te sanatos si evita eforturile fizice prea mari. Emotiile sunt accentuate, existand riscul sa fii subiectiv in aprecieri sau decizii. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Relaxeaza-te la o sueta cu cineva drag si de incredere.

SAGETATOR: Intrigile banuite la locul de munca pot prinde contur vizibil astazi. Insa, concluziile tale pot fi eronate. Deocamdata, aduna informatii si gandeste-te pe indelete la ceea ce se petrece in domeniul profesional in care activezi. Sanatatea este precara, dar nu se recomanda astazi consultatii si analize medicale. Odihna, dieta potrivita, dialogurile cu oamenii dragi te ajuta mult.

CAPRICORN: Este bine sa stai departe de prieteni sau asa-zisii sustinatori. Acestia te pot sfatui sa iti schimbi locul de munca, sa faci investitii sau credite, ba chiar sa le oferi lor bani sau bunuri sub forma de imprumut. Gandirea si comunicarea sunt subiective, existand riscul de a lua decizii gresite sau de face promisiuni nefondate. Spre seara, confortul casei si membrii familiei iti vor aduce alinare.

VARSATOR: Domeniul profesional te solicita din plin. Esti vedeta contextului socio-profesional in care activezi, dar si printre membrii familiei, astazi esti faimos. Tendinta de a riposta la orice remarca sau gest din partea celorlalti iti poate aduce neplaceri. Fii intelegător, ai rabdare si asculta atent ceea ce ti se spune. Spre seara te vei simti mai bine.

PESTI: Mentalul iti este rascolit si cu greu poti sa iti aduni gandurile. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, de aceea fii prudent atat in dialoguri, cat si daca este vorba despre semnarea documentelor sau luarea deciziilor importante. Demersurile legate de calatorii, de abordarea unor programe de instruire personala sau profesionala pot cunoaste amanari sau rasturnari de situatie.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
4 locuitori

Bondareuca este un sat din cadrul comunei Zgărdeşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 24 km de oraşul Teleneşti şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Bondareuca a fost înființat în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.