01 septembrie 2014, 23:50 Caleidoscop views 9288
01 septembrie 2014, 23:50 Caleidoscop views 9288

Horoscopul pentru 2 septembrie 2014


BERBEC: Cam nedecis, astăzi. O zi în care ai toate şansele să-i înnebuneşti pe cei din jur, în special pe cel/cea de lângă tine, atât timp cât nu reuşeşti să oferi toate detaliile de care aceştia au nevoie, indiferent de circumstanţele în care acest lucru se întâmplă. Încearcă să nu faci lucrurile pe dos, dezamăgindu-i pe aceştia, dar nici să-ţi limitezi dorinţa de explorare a necunoscutului...

TAUR: În cazul în care ţi se pare că toate merg pe dos, aminteşte-ţi de vremurile care au fost cu adevărat grele, pentru tine. Ceea ce poţi face este să extragi învăţăturile din experienţele trecute şi să te gândeşti, deja, la ce vei face în viitorul apropiat. Este bine să încerci să nu deraiezi, astăzi, deoarece şansa este de partea ta şi, în curând, lucrurile vor deveni la normal.

GEMENI: Cu greu te abţii să nu răspunzi provocărilor. Cu greu reuşeşti să nu dai naştere unui război. Provocările trebuie acceptate, dar doar pentru a produce ceva, pentru a le folosi efectele în mod constructiv. Cel mai important, pentru tine, astăzi, este să faci tot ceea ce poţi pentru a avea rezultate foarte bune şi care să poată fi observate de toată lumea, oricând.

RAC: O zi în care nu poţi ascunde cu uşurinţă ceea ce simţi. Alege să nu împărtăşeşti cu toată lumea ceea ce se află în sufletul tău. Rezervă acest “privilegiu” doar celor în care ai încredere deplină, oameni care nu te-au dezamăgit atunci când ţi-a fost lumea mai dragă. Ceea ce se întâmplă la locul de muncă îţi “mănâncă” toată energia, deci rezervă-ţi seară doar pentru a te relaxa.

LEU: Nevoia de a-ţi fi recunoscute meritele este foarte accentuată astăzi. Unde mai pui că şi ideile pe care le ai sunt, de cele mai multe ori, dintre cele mai bune, originale, concepte de care este nevoie oriunde şi oricând. Pe de altă parte, nu este una dintre zilele în care să accepţi nedreptatea cu orice preţ. Impune-ţi părerile cu discreţie şi diplomaţie.

FECIOARA: Nu este o zi favorabilă muncii în plus faţă de îndatoririle pe care deja le ai. Este de ajuns să faci doar ceea ce trebuie să faci, însă dă tot ceea ce ai tumai bun pentru a duce totul la bun sfârşit. Este de preferat să nu asculţi părerile celor înguşti la minte sau încăpăţânaţi. În acelaşi timp, asigura-te că tot ceea ce de astăzi începi să câştigi, vei pune deoparte, bani albi pentru zile negre.

BALANŢĂ: Începi ziua având o stare interioară de-a dreptul angelică. Parcă astăzi totul se întâmplă doar pentru că tu aşa ai dorit. Cu greu le faci altora pe plac, de această dată. Nu suporţi să ţi se spună ce să faci şi cum să gândeşti şi vai de cel care-şi poate imagina că ai putea să-i fii vasal. Cu toate acestea, încearcă să înţelegi de ce anume atragi asemenea persoane în viaţa ta şi ce ai de învăţat de aici.
 
SCORPION: Reuşeşti destul de greu să ascunzi trăirile interioare de care ai parte. Şi, deşi ştii că nu de tine depinde să te linişteşti, îţi pierzi energia căutând răspunsuri pe care încă nu a venit încă momentul să le afli. Nu mai căuta să deţii controlul cu orice preţ, mai ales şi pentru că puterea ta începe să scadă în intensitate. Alege să te dedici vieţii profesionale, astăzi.

SĂGETĂTOR: Distingi mult mai multe nuanţe şi elemente ale compoziţiei decât de obicei. Este posibil ca, tocmai din această cauză, astăzi să fii mai distant sau, cel puţin, aşa să fii perceput de cei din jur. Adevărat este şi faptul că, odată enervat, dai naştere unei furtuni de nervi şi vorbe grele, iar puterea ta interioară se observă în fiecare silabă pronunţată. Fii răbdător, nu toţi sunt la nivelul tău.

CAPRICORN: Cel mai important, astăzi, pentru tine este să îţi păzeşti spatele şi să îţi protejezi sentimentele. Lipsa clarităţii îţi impune o meditaţie mai profundă asupra celor simţite şi percepute, însă asigură-te că ceea ce percepi este aliniat cu ceea ce se întâmplă, natural, definit de şi prin legea firii. Poate că nu ar strica să îţi păstrezi şi puţin umor... negru, în abordarea problemelor de astăzi.

VĂRSĂTOR: A-ţi împărtăşi planurile de viitor altora şi a-ţi argumenta tactica adoptată reprezintă cele mai mai greşeli pe care le poţi face astăzi, deoarece ai parte de o zi în care trebuie să fii precaut şi dedicat doar propriilor planuri de viitor. Nu privi în urmă sub nicio formă şi singura persoană de sfatul căreia să asculţi să fie persoana iubită.

PEŞTI: Mulţi cred despre tine că ai puteri supranaturale, însă, de aici şi până la a fi într-adevăr aşa este cale lungă. Motiv pentru care va trebui să te gândeşti dacă nu cumva eşti pus la înaintare, în front. Rămâi smerit, aşa cum eşti de obicei, tocmai pentru a nu te lăsa amăgit de ceea ce se întâmplă şi de modul în care eşti perceput de cei din jur.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.