02 septembrie 2014, 22:43 Caleidoscop views 11045
02 septembrie 2014, 22:43 Caleidoscop views 11045

Horoscopul pentru 3 septembrie 2014


BERBEC: Astăzi te mobilizezi bine la serviciu cu scopul precis de a-ţi vedea materializându-se proiectele personale şi poţi obţine un avantaj în sfera afacerilor, ştiind cu cine ai de-a face şi cam la ce să te aştepţi. Este încă un răstimp favorabil excursiilor sau deplasărilor, ocazie cu care poţi atrage simpatia tuturor celor din jur, în special cu pofta ta de viaţă debordantă.

TAUR: Ai mai multă răbdare cu cei de acasă şi parcă nu ţi se pare o corvoadă faptul că trebuie să petreci mai mult timp cu ei, ba din contră, poţi încerca un sentiment plăcut dat de apropierea autoimpusă de evenimente. Atenţia la detalii şi organizarea unui program susţinut care presupune că implicarea alături de copii va reprezenta o şansă de a le cunoaşte mai bine motivaţiile.

GEMENI: Te poţi dedica pe îndelete unui demers de achiziţionare sau vânzare în sfera imobiliară, ştiind acum detaliile esenţiale. Totuşi, deşi deschis la negocieri, sunt şanse să oscilezi prea mult, fără a te putea decide. Poate ar fi cazul să ţii cont şi de sfatul persoanei iubite sau a copiilor. Relaxarea pare să fie obţinută prin acţiuni de socializare, deci fă-ţi timp să ieşi în lume şi să schimbi impresii.

RAC: Atmosfera de la locul de muncă se anunţă una armonioasă şi pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu propriii colegi, ceea ce îţi oferă o anume senzaţie de confort, încurajându-te să fii spontan şi să nu te plafonezi în acţiuni de rutină. Faptul că devii mai atent la necesitatea unui dialog cu partenerul de viaţă şi disponibil pentru a găsi un compromis, e un avantaj pentru relaţia voastră.

LEU: Dacă la serviciu găseşti astăzi puterea de a prelua cu fermitate frâiele, motivându-ţi astfel colegii pentru a livra rezultate palpabile, în sfera personală te poţi bucură de o zi specială. Buna dispoziţie şi manierele rafinate vor fi ingredientele de bază pentru a atrage atenţia admiratorilor, dar nici şansa de a-ţi face publice talentele artistice nu ar trebui neglijată în cursul zilei de azi.

FECIOARA: Poţi petrece mai mult timp acasă, în intimitatea căminului, dar asta nu trebuie neapărat să însemne că te vei ocupa de treburi casnice, ci mai degrabă că preferi compania plăcută şi reconfortantă a persoanelor dragi. Caută să ajuţi, acolo unde simţi că e cazul, fără însă a lua decizii care să afecteze bugetul. Buna capacitate de concentrare te ajută astăzi să faci progrese în cazul unui hobby.

BALANŢĂ: Zi favorabilă schimburilor de idei şi întâlnirilor relaxante cu prietenii, poate chiar o ieşire la un eveniment monden. Evită totuşi să faci concesii acolo unde nu e cazul, doar de dragul de a menţine o atmosfera plăcută. În general, ceea ce-ţi spune intuiţia este aproape de adevăr şi nu trebuie să depui un prea mare efort să afli lucruri mai puţin vizibile legate de cei din familie.

SCORPION: Astăzi poţi culege roadele proiectelor la care ai muncit şi beneficia de susţinerea unor persoane cu influenţă. Nu e cazul însă să te culci pe o ureche şi mai ales să-ţi permiţi autoindulgenţe extravagante din punct de vedere financiar. În cercurile în care activezi se cere o reformulare a modului cum te exprimi şi cum îţi susţii punctul de vedere, iar azi ai ocazia să vezi că poţi face îmbunătăţiri.

SĂGETĂTOR: Voie bună şi dispoziţie de a-ţi extinde cumva domeniul de cunoaştere, călătorind, studiind sau luând contact cu persoane interesante, de o altă factură socio-culturală. Nu uiţi însă nici de planurile pe care ţi le-ai făcut în privinţa carierei, având zilele acestea o mare putere de mobilizare, astfel încât să poţi obţine un alt nivel al veniturilor, dar şi creşterea stimei de sine.

CAPRICORN: Se poate ca astăzi să preferi doar compania persoanelor apropiate de sufletul tău, fiind mai retras din zona socială. Este o bună ocazie de relaxare şi de refacere a forţelor, mai ales dacă alegi să te plimbi în natură sau să evadezi cu ajutorul unei lecturi captivante. Studiile pe care le aveai în plan pot beneficia acum de puterea ta crescută de concentrare, deci profită de acest răstimp.

VĂRSĂTOR: Deşi pari a avea un tonus relaxat şi nu ratezi nicio ieşire în societate, nu sunt şanse să-ţi scape vreun aspect important sau că cineva să-ţi ascundă ceva. Cumva reuşeşti să afli motivaţiile care stau în spatele fiecăruia şi acest lucru ar putea să-ţi confere un anume avantaj, pe care însă nu e indicat să-l foloseşti în scop manipulativ, ci doar pentru a nu te entuziasma de false bune intenţii.

PEŞTI: Faci ce-ţi place, eşti spontan, atragi popularitate şi pari să beneficiezi de susţinerea colaboratorilor, insuflându-le din entuziasmul tău. Totuşi, nu pune mai mult preţ decât este cazul pe ceea ce spune lumea, ci mai degrabă pe oamenii cu care alegi să te asociezi. Ai răbdare să discuţi în detaliu şi să primeze considerentele practice, astfel încât planurile tale să aibă o fundaţie solidă.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.