16 septembrie 2014, 00:32 Caleidoscop views 15058
16 septembrie 2014, 00:32 Caleidoscop views 15058

Horoscopul pentru 16 septembrie 2014



BERBEC: Se pare că nu ştii ce să alegi – fie căminul în care te simţi în siguranţă, fie schimbarea, nevoia şi dorinţa de a experimenta ceva nou, excentric. Ar fi bine dacă ai încerca să le îmbini, cumva, pe amândouă, evitând, astfel, a acumula frustrări şi noi nemulţumiri. Eşti optimist în ceea ce priveşte viitorul, cel puţin cel apropiat, dar nu lasă ca acest lucru să te distragă de la adevăratele probleme ale zilei de azi.

TAUR: Eşti perceput drept un foarte bun camarad, un minunat coleg şi un tovarăş de nelipsit din orice adunare. Ceea ce, dintr-o dată, te va face să fii atât de surescitat şi să rămâi cu atât de puţin timp liber, încât nu mai ştii pe unde să scoţi cămaşa. Însă, indiferent care sunt problemele pe care trebuie să le rezolvi, fă în aşa fel încât să îţi asculţi intuiţia; este singura care te poate ghida pe drumul ales.

GEMENI: De această dată se pare că trebuie să depui ceva mai mult efort decât de obicei pentru a te adapta noilor schimbări intervenite în viaţa ta. Ceea ce este cel mai important pentru tine, acum, este să faci primul pas către viitorul tău; nu ajunge să-l întrevezi, prin sticlă veche a ochelarilor purtaţi, este cazul să ai curaj şi să îţi regăseşti curajul pe care îl credeai pierdut. O zi în care analizele şi criticile nu-şi au rostul.

RAC: Este o zi în care ai putea avea "conversaţie" cu persoana iubită, un dialog marcat de sinceritate. În cazul în care trebuie să lămuriţi lucrurile, ziua de astăzi este perfectă pentru a ajunge la un consens, indiferent care este direcţia în care va îndreptăţi. Nu uita, este mai important să fii fericit şi liniştit, în această perioadă, decât implicat într-o relaţie care te face nefericit.

LEU: Te gândeşti, probabil, că cel mai important lucru pentru tine, astăzi, este să îţi urmezi visele. Nu contează pe cine deranjezi (sau dacă deranjezi) pe cineva cu acest demers. Concentrează-ţi atenţia asupra momentului prezent, chiar dacă eşti tentat să crezi că "viitorul luminos" îţi este rezervat doar ţie. Profită de energiile acestei zile pentru a elimina amintirile neplăcute.

FECIOARA: Oricât de mult ţi-ai dori o vacanţă în locuri exotice, oricât de mult te-ar atrage ideea găsirii "sufletului pereche", cu siguranţă ziua de astăzi nu este una potrivită acestor demersuri, în ceea ce te priveşte. Atenţia îţi este direcţionată către ceea ce se întâmplă în jurul tău, către ceea ce se află în imediata ta vecinătate; foloseşte-ţi harul şi darurile divine pentru a face lumina în jurul tău.

BALANŢĂ: O zi în care armonia şi bună înţelegere cu cei din jur sunt prezente în viaţa ta. Rolul de "zână bună" este al tău, de această dată, menirea ta fiind aceea de a-i împăca pe cei din jur şi de-ai ajuta să se împace cu ei înşişi. Aşteaptă-te, în schimb, ca ceea ce spui şi modul în care tu vezi lucrurile să nu fie unanim acceptat de către cei cu care interacţionezi. Nu este un motiv de renunţare, însă.

SCORPION: Există posibilitatea de a avea probleme în a aplică teoria în practică, astăzi. Ştii foarte bine despre ce este vorba, ştii ce ai de făcut, dar când trebuiesă acţionezi, observi că ceva te reţine. Probabil chiar teamă de eşec. Ar trebui să ai ceva mai multă încredere în tine însuţi, deoarece eşti capabil a lua în calcul orice posibil scenariu şi a elimina orice fel de impediment.

SĂGETĂTOR: Nivelul tău de energie este foaret crescut, astăzi. Se situează la cote alarmante. De aici şi riscul de a face probleme altora, deşi intenţia ta este cu adevărat una bună. Marte, plasat în semnul tău solar, îţi da atât de mult combustibil bun de folosit, încât vei reuşi, dintr-o dată, să "arzi" toate legăturile care te ţin legat de trecut. Un context de care aveai atât de multă nevoie...

CAPRICORN:
De această dată reuşeşti să împaci nu doar trecutul cu prezentul, ci şi capacitatea de a fi rezonabil cu tendinţele dictatoriale. Ai putea fi foarte uşor invidiat de către cei din jur, pentru această armonie interioară, însă, pentru că nu de aici îţi "tragi"' energia, vei reuşi să rămâi indiferent la părerile acestora. Împărtăşeşte-ţi gândurile doar celor în care ai într-adevăr încredere.

VĂRSĂTOR: Nu te chinui să faci totul perfect. Nu este o zi potrivită pentru acest lucru, deşi simţi din toată fiinţa ta că, fără a încerca să găseşti perfecţiunea,viaţa nu are sens. Răspunsurile nu îţi vor veni în astfel de momente. Probabil că trebuie să laşi lucrurile să decurgă de la sine sau din inerţie. Uneori nu strică să fii doar martor sau să te mulţumeşti cu rolul de "mamă" - să dai fără a cere nimic în schimb.

PEŞTI: Ar fi bine să nu faci foarte multe promisiuni, astăzi. Şi asta deoarece există tendinţa ca ceilalţi să profite de bunătatea ta. Pe de altă parte, acest aspectîţi va limita "accesul" la eventuale probleme ulterioare. În schimb, este o zi în care a-ţi lăsa sufletul să "zburde" pe imaşul fericirii reprezintă cea mai bun alegere pentru a-ţi petrece ziua într-o manieră pe gustul tău. Pune un strop de bucurie în orice alegi a face.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
10 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea  de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.