17 septembrie 2014, 21:11 Caleidoscop views 7013
17 septembrie 2014, 21:11 Caleidoscop views 7013

Horoscopul pentru 18 septembrie 2014


BERBEC: Astăzi accepţi mai uşor să te ocupi de responsabilităţile legate de cămin, implicându-te în acţiuni de rutină, ce nu pot fi amânate la nesfârşit. În relaţia cu partenerul de viaţă este posibil să te simţi neînţeles şi ar fi indicat să faci un efort să vezi obiectiv şi punctul sau de vedere. Îţi păstrezi totuşi o atitudine destul de cumpătată în sectorul investiţiilor, fapt ce te fereşte de experimente fără acoperire.

TAUR:
Dacă relaţia cu cei dragi din familie este una armonioasă, bazată pe răbdare şi asumarea rolurilor fiecăruia, la serviciu eforturile de a optimiza interacţiunea cu colegii nu par a avea succes atâta timp cât nu ai încredere să-ţi expui părerea sau nu poţi găsi puncte comune de discuţie. Pentru a evita surprize neplăcute din partea partenerilor de afaceri, participă activ şi nu ignoră detaliile.

GEMENI: Un regim de viaţă cumpătat, fără prea mari excese este recomandat astăzi pentru atingerea unei stări confort interior. Chiar şi disensiunile ce pot apare în privinţa banilor le rezolvi mai uşor dacă nu iei decizii sub impulsul momentului şi eşti deschis să asculţi părerea persoanei iubite sau a copiilor tăi. Exprimă-ţi curajos potenţialul în cercurile unde activezi dar alege-ţi cu discernământ partenerii.

RAC: Îţi este mai uşor să comunici cu persoanele apropiate, în care ai încredere şi vei pune accent mai ales pe sinceritate. Totuşi, Luna te predispune să iei decizii mai degrabă bazate pe ceea ce simţi, decât pe baza raţiunii, deci obiectivitatea va fi o provocare. Nu-ţi lipsesc resursele pentru a-ţi realiza obiectivele propuse însă fii prudent ce practici spirituale urmezi, entuziasmul fiind mare.

LEU: Aspectele provocatoare dintre necesităţile tale emoţionale şi ceea ce crezi că ar fi raţional să exprimi te pot bulversa şi predispune la decizii dificil de înţeles pentru ceilalţi. Poate n-ar strica să dedici câteva momente pentru meditaţie astfel încât să poţi clarifica ceea ce ai cu adevărat nevoie şi de ce anume te temi. Relaţiile intime pot deveni un carusel de trăiri, deci nu te avânta înainte de vreme.

FECIOARA: Viziunea ta despre viitor păstrează o notă de conservatorism şi ştii că pentru a ajunge unde vrei trebuie să parcurgi răbdător fiecare etapă şi să tragi învăţămintele aferente. Intuiţia te poate ghida dacă ai încredere şi obţii o anume detaşare emoţională. În relaţia cu partenerul de viaţă, orice demers care se bazează prioritar pe iniţiativele tale, s-ar putea să nu ofere satisfacţiile scontate.

BALANŢĂ: Imaginea ta contează şi eşti sensibil la felul cum eşti perceput. Însă dacă vei avea senzaţia că nu eşti corect apreciat, cel mai probabil acest lucru nu are legătură prea mare cu realitatea. Vehemenţa opiniilor tale trebuie însă corelată practic cu o anume consecvenţă în acţiuni. Concentrează-te pe resursele tale şi pe disponibilitatea de a ajuta persoane aflate la nevoie, fiindcă există în jurul tău.

SCORPION: Filosofia ta de viaţă se bazează mai mult pe o abordare prudentă dar şi pe corelaţii practice cu ce ai experimentat până acum. Totuşi, tentaţia de a demara un plan ambiţios, de anvergură, care să-ţi revolutioneze stilul de viaţă este destul de prezentă însă şansa de a-ţi asuma riscuri financiare incomplet calculate e la fel deactivă. Cântăreşte bine situaţia şi ai încredere în intuiţia ta.

SĂGETĂTOR: Angoasele tale de natură emoţională pot stă astăzi în calea realizărilor tale, mai ales că eşti capabil să găseşti manieră prin care să-ţi optimizezi activitatea şi să avansezi în carieră. Mai rămâne să te decizi ce vrei cu adevărat să faci în viitor şi să fii deschis la sfaturile prietenilor. Este necesar să fii sincer cu tine, asumându-ţi desprinderea de trecut dar şi curajul de a te afirmă.

CAPRICORN: Zona partenerială rămâne şi astăzi centrul tău de atenţie, cu menţiunea că ar fi indicat să te fereşti să intri în conflict cu superiorii sau să iei decizii sub imperiul emoţiilor. Dacă îţi propui să te menţii obiectiv, vei vedea utilitatea ideilor şi modurilor diferite de abordare a situaţiilor. Faci demersuri să rămâi alături de persoanele care-ţi conferă siguranţă, care sunt oneste şi responsabile.

VĂRSĂTOR: Faptul că tinzi să îţi organizezi munca, fiind dispus să urmezi prudent fiecare etapă în dezvoltatea carierei tale, este de bun augur, mai ales că nici detaliile financiare nu sunt trecute cu vederea. Poate nu ar strică să fii deschis şi la idei noi şi de asemenea, să încerci să evaluezi dacă dorinţele tale chiar servesc intereselor tale şi îţi pot aduce un anume câştig, material dar nu numai.

PEŞTI: Te bucuri de compania reconfortantă a familiei dar nu uiţi să pui accent pe îndrumarea copiilor către un stil de viaţă bazat pe principii solide şi cât se poate de etice. Un anume fler de natură financiară şi posibilitatea de a face investigaţii suplimentare ar trebuie luate în considerare, chiar dacă ai prefera să decizi după cum îţi spune sufletul. În carieră, treci la acţiune după ce ştii exact ce vrei.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
356 locuitori

Curchi este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 356 de oameni. Satul Curchi a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.