22 septembrie 2014, 11:53 Caleidoscop views 8946
Sînt aceste imagini dovada existenţei unui monstru legendar? (VIDEO)
Foto: descopera.ro
22 septembrie 2014, 11:53 Caleidoscop views 8946

Sînt aceste imagini dovada existenţei unui monstru legendar? (VIDEO)

În aceste imagini ar apărea un monstru legendar al apelor din Islanda, numit Lagarfljótsormurinn. Clipul, filmat de un bărbat în anul 2012, surprinde o siluetă lungă, asemeni unui şarpe uriaş, care pare să înoate în rîul Jökulsá í Fljótsdal.

O comisie guvernamentală a decis că filmarea este autentică şi i-a acordat bărbatului un premiu de aproximativ 4.000 de dolari. Cu siguranţă, acest clip care a devenit viral pe Internet va aduce mulţi turişti în această regiune, aşa cum s-a întîmplat în Scoţia, la Loch Ness.

Desigur, mulţi experţi nu cred că imaginile surprind vreun monstru, ci că ar fi o iluzie optică provocată de altceva, probabil de o plasă de pescuit aflată în apă.

Sursa: www.descopera.ro

Cuvinte cheie:

monstru , Islanda , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11860
Populația:
505 locuitori

Paicu este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 505 oameni. Satul Paicu a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.