22 septembrie 2014, 20:26 Caleidoscop views 9129
22 septembrie 2014, 20:26 Caleidoscop views 9129

Horoscopul pentru 23 septembrie 2014


 

BERBEC: Destul de receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, poate puţin cam prea agresiv atunci când vrei cu orice preţ ca lucrurile să iasă aşa cum vrei tu. Mai ales la locul de muncă. Succesul vine şi de această dată prin intermediul parteneriatelor. Motiv pentru care este indicat să iei aminte la ceea ce ţi se spune din partea celor pe care îi consideri “prieteni de încredere”.

TAUR: Răsfăţul nu ar trebui să lipsească din viaţa ta, astăzi. Deşi probabil că nu ai timp pentru a te ocupa de ceea ce îţi place. Este o zi în care poţi începe să munceşti pentru a-ţi vedea visul cu ochii, fără a-ţi mai fi teamă de eventualele pierderi. Nu te baza pe faptul că, în familie, totul este lapte şi miere; este de preferat să vezi ce se ascunde în spatele aparenţelor, recunoscându-ţi nu doar meritele, ci şi erorile comise.

GEMENI:
Te întrebi ce anume ai greşit sau dacă ai reacţionat cum trebuie, însă ceea ce uiţi este că nu de tine depinde totul, mereu; uneori, forţe ascunse înţelegerii umane acţionează şi efectele acestor acţiuni au rolul de a fi teste pentru tine. Ai parte de o zi care ar trebui să însemne un nou început, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Trecutul a trecut, pregăteşte-te pentru ceea ce urmează şi fii optimist, cum de obicei eşti.

RAC: Un pic cam agitat şi nehotărât astăzi, laşi senzaţia că eşti aerian şi mai calm decât eşti în realitate. Cu toate acestea, reuşeşti să păstrezi echilibrul în relaţia de cuplu şi în relaţiile cu cei cu care împarţi un raport egal de putere. Poate că uneori nu strică să fii un optimist incurabil, iar ziua de astăzi, prin influenţa sa astrală, are rolul de a te îndrepta către acest drum.

LEU: O zi în care ar fi bine să îţi păstrezi ideile pentru tine, deoarece chiar dacă acestea reprezintă căi bune de urmat, poţi fi sigur că vei fi nevoit să explici totul celorlalţi şi să mai şi devii îndrumătorul acestora; practic, la sfârşitul zilei vei fi mai încărcat şi mai nervos decât te aşteptai. Alege să te concentrezi pe o singură chestiune, căreia să îi dedici toate resursele tale.

FECIOARA: Chiar dacă în plan fizic efectele acţiunilor tale şi ceea ce ţi se întâmplă nu pare favorabil, vei observă că ziua de astăzi şi evenimentele sale vor fi avut influenţe favorabile în ceea ce te priveşte. În cazul în care simţi că nu mai ai motive de bucurie, încearcă să îţi creezi singur unele. Practic, ai parte de toate elementele necesare pentru a-ţi face viaţa frumoasă, trebuie doar să vrei.

BALANŢĂ: Teoretic, de astăzi se poate spune că iese soarele şi pe strada ta; practic, este indicat să nu te grăbeşti, să nu încerci să faci ceva doar pentru că nu mai ai răbdare. O zi în care atenţia este cel mai important atu al tău. Pe de altă parte, nu este o perioadă de timp favorabilă compromisurilor, indiferent care este natura acestora.

SCORPION: Ceea ce este bine este faptul că începi să îţi cam dai seama încotro te îndrepţi, care este direcţia pe care ar trebui să o adopţi şi în acelaşi timp să te simţi foarte aproape de atingerea scopului tău. Cu toate acestea, nu este o zi favorabilă schimbărilor şi nici luării unor decizii al căror efect să te afecteze pe termen lung. Este de preferat să petreci mai mult timp, astăzi, doar cu tine însuţi.

SĂGETĂTOR: Ai parte de o zi tare frumoasă. Nici seara nu va fi mai prejos. În jurul tău totul străluceşte, bucuria se simte în fiecare adiere de vânt, deşi toamna deja îşi anunţă sosirea. Parcă şi stelele beau şampanie în cinstea ta. Ar fi bine dacă ai putea să împărtăşeşti din bucuria ta şi altora; asemeni unei lumânări, nu te vei stinge dacă le vei oferi şi lor lumina din flacăra ta...

CAPRICORN: Tot relaţia de cuplu este cea care îţi dă bătăi de cap, chiar şi astăzi. Motiv pentru care se poate spune că este momentul să iei o decizie, mai repede. Indiferent care va fi aceasta, schimbarea trebuie să fie pe măsura evenimentelor din ultima perioadă. Pe de altă parte, mai ales în cazul carierei şi al locului tău de muncă, ascultă-ţi intuiţia: forţa şi puterea ta personală trebuie să se manifeste pentru a obţine ceea ce meriţi.

VĂRSĂTOR: Chiar dacă simţi că munca ta şi încercările tale de a realiza ceva bun nu au sorţi de izbândă, nu te opri din ceea ce faci; persuasiunea şi răbdarea sunt acele “elemente” care te susţin în toate demersurile tale, mai ales astăzi. Cât de curând, îţi vei vedea visul adus la realitate. Este posibil să primeşti o invitaţie de a călători departe de oraşul natal; evident, recomandarea este aceea de a o accepta.
 
PEŞTI: Este foarte uşor să reacţionezi la ceea ce ţi se întâmplă, iar conflictul poate deveni parte componentă a colţişorului tău de răi, transformându-l într-un loc pe care niciodată nu ai mai vrea să îl “vizitezi”. Cu alte cuvinte, este de preferat să nu permiţi supărării să îşi facă loc în viaţa ta. Acceptă ca totul este perfect aşa cum este, lăsând lumina ta interioară să strălucească în întunericul opac pe care încă îl percepi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
5095 locuitori

Bulboaca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi şi la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populația satului constituie 5095 de oameni. Satul este atestat documentar în anul 1711 cu denumirea de Bulboaca Tătărască.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.