28 septembrie 2014, 22:55 Caleidoscop views 8630
28 septembrie 2014, 22:55 Caleidoscop views 8630

Horoscopul pentru 29 septembrie 2014


BERBEC: Sunt momente bune pentru a te ocupa de activitati culturale, de organziarea unui program de instruire socio-profesionala sau de a planui o calatorie indepartata. Este bine sa fii prudent in comunicare, pentru ca exista tendinta de a vorbi prea raspicat, deranjandu-i astfel pe ceilalti. Tensiunile mentale sunt accentuate.

TAUR: Se intrezaresc cheltuieli comune cu altii. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi sau taxe. Pe de alta parte, membrii familiei iti cer ajutor financiar. Tot ce detii, folosesti sau administrezi in comun cu membrii familiei este supus unor mari fluctuatii si schimbari. Fii prudent, pentru ca exista risc de frauda, pierderi prin neglijenta, cheltuieli nefondate.

GEMENI: Relatiile parteneriale sunt tensionate si foarte usor, de la un mic si neinsemnat detaliu, se pot destrama definitiv. Neplacerile pornesc in primul rand de la felul in care vorbesti si iti prezinti planurile de viitor fata de ceilalti. Controleaza-ti mentalul, lasa temerile deoparte si fii intelegator  fata de toata lumea.

RAC: Este o zi cu multa munca, posibil chiar sa se anunte si o calatorie in interes de serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazeaza-te doar pe eforturile tale. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele ficatului si soldurilor. Fii prudent si alterneaza orele de munca cu cele de odihna. De evitat analizele si consultatiile medicale.

LEU: Relatiile sentimentale sunt dificile, fie ca este vorba despre copii, fie despre persoana iubita. Traversam o perioada in care fluctuatiile in amor sunt frecvente. Posibil chiar sa se finalizeze o relatie sentimentala mai veche care nu este cladita pe baze reale. Tine-ti firea si detaseaza-te de ceilalti. Gaseste-ti momente pentru un hobby sau pentru o intalnire cu un prieten drag.

FECIOARA: Dorinta de a sta acasa printre cei dragi este la cote mari. Ai multe indatoriri casnice restante, dar se pare ca si fata de membrii familiei trebuie sa recuperezi timpul petrecut in compania altora sau ocupandu-te doar de treburile tale personale. Dozeaza-ti eforturile, deoarece sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele sistemului digestiv.

BALANTA: Esti comunicativ, iar ideile tale se vor dovedi de bun augur. Totusi ai grija cum iti formulezi discursurile, pentru ca fara sa iti dai seama lucrurile pot iesi altfel fata de cum ti le doresti. Evita critica, judecarea altora sau vorbele mari spuse la ocazii mici. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la un programm de instruire personala, care sa iti aduca si beneficii profesionale.

SCORPION: Se contureaza tot soiul de cheltuieli. Pe de o parte primesti bani, cadouri sau alte tipuri de favoruri din domeniul profesional in care activezi. Insa pe de alta parte, banii cum vin la fel de repede se si duc. Restrictioneaza-ti cheltuielile si invata sa traiesti cu putin, dar bun. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile si hraneste-te corect.

SAGETATOR: Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici si relatiile cu ceilalti se vor reconfigura total. Tendinta de a riposta la cel mai mic si neinsemnat detaliu este mare si paguboasa. Controleaza-ti reactiile si, la nevoie cere sfatul cuiva drag si de incredere. Vorbeste cat mai putin si strictul necesar. Dupa-amiaza se recomanda odihna, o plimbare in aer liber si somn.

CAPRICORN: Ziua este favorabila dialogului interior si detasarii de tumultul cotidian. Recomandabil este sa te ocupi numai de treburi usoare, fara discutii inutile. Posibil ca afectiuni mai vechi ale ficatului sau soldurilor sa iti creeze neplaceri. Ia in calcul semnalele corpului si alcatuieste-ti un plan pentru imbunatatirea sanatatii generale.

VARSATOR: Relatiile cu prietenii sunt tensionate, fiind foarte usor sa se ajunga la dizolvarea unor relatii vechi. Intr-un anume fel, neintelegerile pornesc fie de la partenerul tau de viata, fie de la un proiect socio-profesional comun cu altii. Ar fi bine sa iei aminte la ceea ce se petrece astazi si sa actionezi in consecinta. Chiar este bine sa te indepartaezi de unele persoane.

PESTI: Zona socio-profesionala este animata, creandu-ti disconfort vizibil. Sefii te pot chema la raport, colegii de munca iti solicita ajutorul neconditionat, iar membrii familiei vin cu alte pretentii. Fii prudent, vorbeste strictul necesar si evita provocarile celorlalti. Tensiuni exista la tot pasul, fiind usor ca o situatie banala sa se transforme intru-un coflict serios de lunga durata.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2039 locuitori

Rădenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Rădenii Vechi este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2039 de oameni. Satul Rădenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.