16 octombrie 2014, 22:20 Caleidoscop views 7954
16 octombrie 2014, 22:20 Caleidoscop views 7954

Horoscopul pentru 17 octombrie 2014


 

BERBEC: Dacă vrei să ieşi astăzi în evidenţă, permite-ţi să fii din nou copil şi exprimă-te cât mai original. Sau, dacă ai uitat, ia lecţii de la propriii copii, petrecând mai mult timp în compania acestora. Alianţele avute în vedere de ceva timp par a da roade, cu atât mai mult dacă ai rediscutat anumite aspecte. În dragoste însă, relaţii vechi pot reveni în atenţie, dar întrebă-te dacă sunt ceea ce ai nevoie. 

TAUR: Astăzi, cei dragi de acasă sunt beneficiarii generozităţii sentimentelor tale. Nu ai uitat lecţiile trecutului iar acum ai şansa de a ajuta, la rândul tău, pe cineva din familie. Te străduieşti să păstrezi o atmosfera cât mai plăcută la locul de muncă, însă nu te sfii să aduci în discuţie subiecte rămase neclare doar din dorinţa de a nu tulbura apele. Dacă vrei să schimbi ceva, o poţi face în mod diplomatic. 

GEMENI: Ai idei sau planuri noi şi îndrăzneţe ce merită să fie auzite? Dacă da, astăzi e o zi tocmai bună să le exprimi cu toată convingerea în mediile în care activezi, fiindcă sigur ai şanse să impresionezi auditoriul. În dragoste, fă-ţi curaj şi spune ce gândeşti şi ce aşteptări ai de la partenerul tău, fără a te teme, astfel clarificând dacă vrei să înaintezi pe o altă treaptă a relaţiei voastre sau nu. 

RAC: În carieră, un punct forte pentru tine este capacitatea de a putea transpune în practică ideile inovative, bineînţeles cu obţinere de beneficii financiare. În ceea ce priveşte familia, este un moment în care poţi simţi că anumite legături, mai ales cu persoane feminine, se cer a fi reconsiderate şi consolidate. Pune accent pe comunicare şi pe un tip de abordare cât se poate de conciliant. 

LEU: Cu Luna aflată în propriul semn, astăzi ai ocazia să străluceşti, să primeşti admiraţia dorită. Fructifică energia de care beneficiezi şi găseşte o modalitate de face publică, într-un stil cât se poate de original, viziunea ta personală asupra lucrurilor. De asemenea, acum este favorizat orice demers cu tentă artistică, fie că alegi să te exprimi în manieră verbală, în scris sau chiar cântând. 

FECIOARA: Chiar dacă poate astăzi nu te vei simţi în formă optimă, asta nu înseamnă că vei duce lipsă de inspiraţie. Intuiţia îţi este un sfetnic bun, mai ales în chestiunile băneşti, dar e indicat în plus să te documentezi bine. Cele mai potrivite persoane cărora e de preferat să le ceri părerea, mai ales în cazul unor investiţii în parteneriat, le găseşti în familie şi sunt cel mai probabil femei. 

BALANŢĂ: Astăzi te poţi face uşor remarcat în cercul tău de prieteni, îmbinând stilul şi bunele maniere cu fine şi ingenioase raţionamente. Găseşti uşor orice temă de discuţie şi astfel, pot atrage uşor admiratori care se pot ridica la înălţimea standardelor tale intelectuale, dar nu numai. Ţine cont şi de reversul situaţiei, în care, dorind să obţii popularitate, să preferi o mască în locul sincerităţii. 

SCORPION: Nu ai cum să scapi astăzi de atenţia publică, existând reale şanse să te evidenţiezi, mai ales la serviciu, prin modul nonconformist dar bine documentat de a gestiona lucrurile. În relaţii, ceea ce simţi poate avea o tentă karmică şi, deşi vei prefera să nu vorbeşti prea mult despre ele, ar fi indicat totuşi să le reevaluezi. Deciziile sunt ale tale până la urmă şi ai puterea să te eliberezi, dacă vrei. 

SĂGETĂTOR: Abilităţile tale de comunicare pot fi astăzi apreciate la adevărata lor valoare. Ştii să asculţi, să fii spontan şi original în exprimare dar mai ales să însufleţeşti orice discurs. Fie că alegi să coordonezi activitatea unui grup sau doar te rezumi la a fi un carismatic consilier, nu e cazul să ai emoţii, cu certitudine putând atrage admiratori dar şi susţinători ai cauzelor tale. 

CAPRICORN: Emoţiile tale pot capătă astăzi o tentă dramatică, de la nevoia de a-ţi manifesta pasiunea în relaţiile intime, până la deveni de-a dreptul posesiv. Indicat ar fi să accentuezi mai mult latura ta ludică şi creativă, surprinzându-i în mod plăcut pe cei apropiaţi. În carieră, nu oscila la infinit în căutarea variantei perfecte şi fereşte-te să cauţi susţinere fără a planifica atent fiecare acţiune. 

VĂRSĂTOR: S-ar putea să simţi că se face dreptate, în special în cauze care au fost readuse în atenţie. Iar dacă prezinţi argumente bine documentate şi mizezi pe factorul surpriză, ai şanse de câştig. Ideea principală este să acorzi importanţă dimplomaţiei şi artei negocierii, dacă doreşti ca anumite relaţii să fie funcţionale şi pe viitor, ajutându-te în materializarea planurilor tale. 

PEŞTI:
Te poţi baza astăzi pe resurse nebănuite de a te evidenţia la locul tău de muncă, punând pasiune în tot ceea ce faci. Fii spontan şi deschis la informaţii venite pe orice cale. În dragoste, ţinteşti spre relaţii capabile să-ţi ofere trăiri profunde, în care compatibilitatea este asigurată atât din punct de vedere fizic dar şi intelectual. Dacă ai găsit persoana, nimic nu pare să stea în calea ambiţiilor tale. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1157 locuitori

Mereşeuca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Mereşeuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 18 km de orașul Ocnița și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Mereșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.