17 octombrie 2014, 14:30 Caleidoscop views 14145
Video exploziv. Ce filmează camerele de supraveghere ale ISS în timp ce doi astronauţi fac reparaţii în exteriorul Staţiei
Foto: jurnalul.ro
17 octombrie 2014, 14:30 Caleidoscop views 14145

Video exploziv. Ce filmează camerele de supraveghere ale ISS în timp ce doi astronauţi fac reparaţii în exteriorul Staţiei

Camerele de supraveghere ale Staţiei Spaţiale Internaţionale au surprins momentul în care un obiect zburător neidentificat îşi face apariţia în timp ce doi astronauţi, Reid Wiseman şi Alexander Gerst, instalau un nou sistem electric pe sistemul de transport exterior al Staţiei.

Filmuleţul postat pe YouTube durează cinci minute şi a fost filmat în data de 7 octombrie. Până la această oră, NASA nu a comentat pe marginea acestui subiect, scrie The Mirror.

Ieri, doi astronauţi de pe ISS au efectuat cu succes o nouă ieşire în spaţiu pentru câteva reparaţii. Potrivit NASA, Reid Wiseman şi Barry Wilmore au încheiat misiunea după şase ore şi 34 de minute.

Sarcina lor a fost să înlocuiască un stabilizator de tensiune electrică, precum şi o cameră şi echipamente de televiziune. Ieşirea în spaţiu a celor doi astronauţi a fost transmisă în direct pe site-ul de internet al agenţiei spaţiale americane.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

cosmos , video , ozn

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
163 locuitori

Zăicanii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Zăicanii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.